divendres, d’agost 01, 2014

Balanç judicial del Consell Executiu contra el President de PxC: ZERO PATATERO

Hernando és molt aficionat a denunciar injúries i la seva política viu d'aquestes mesquines operacions mediàtiques a les portes dels jutjats. La paraula "imbècil" no és, emperò, una injúria? Com pot anar querellant-se per injúries algú que escriu aquest tweet a un músic?









Els mesos passen i de tots aquells suposats delictes que havia comés Josep Anglada no se n'ha sabut ja res.

Fem-ne un repàs: el 18 de març de 2014, la conxorxa ultradretana dirigida per Hernando va anunciar que en cosa de dies ("en els propers dies") presentarien una querella contra el President de PxC:

http://m.ara.cat/politica/Josep_Anglada-Plataforma_per_Catalunya-PxC-xenofobia_0_1103889808.html#.U9u6ndLlodW

Veiem més en concret el que deia l'article de "Ara":

Plataforma per Catalunya (PxC) presentarà una querella criminal contra Josep Anglada en els propers dies, segons explica en un comunicat de premsa. La formació xenòfoba portarà el seu antic líder davant la justícia després d'haver auditat la situació financera del partit i la gestió feta per Anglada i haver trobar indicis sobre "diversos delictes de caire econòmic i societari".
Així, PxC afirma que el partit ha resultat perjudicat per la gestió del seu expresident, "de la qual hi ha indicis d'administració deslleial, insolvència punible i apropiació indeguda pels quals haurà de respondre". "Amb aquesta resolució PxC vol depurar responsabilitats per les deficiències en la gestió que van portar al Consell Executiu a apartar Anglada de la presidència alhora que reafirma el compromís amb la transparència i la col·laboració amb la Justícia", explica el partit en el comunicat.
De fet, les sospites d'una gestió econòmica deficient i d'apropiació de recursos del partit és un dels aspectes que van dur la resta de dirigents de PxC a apartar Anglada del capdavant de la formació.
 
Però no van ser dies, sinó mesos, el que van trigar. El motiu és obvi: el titular legal de l'activitat administrativa de PxC era i és el mateix Consell Executiu. Com es pot denunciar la Presidència del partit per l'exercici d'unes funcions que corresponen, precisament, segons els Estatus, als mateixos denunciants?

El president d'un partit que va
rebre de la ciutadania 75.000 vots
i 67 regidors.
EL SUPOSAT GRAN ESCÀNDOL DEL "MERCEDES D'ANGLADA" BAIXA COM UN SUFLÉ
 
Calia aquí resoldre molts problemes "de maquillatge", per dir-ho de forma suau, abans d'anar al jutjat i fabricar la corresponent foto/notícia esclatant (que va parir un ratolí a coses com "Minuto Digital"). Finalment, el 30 de maig van interposar una querella per presumptes delictes societaris:

http://www.minutodigital.com/2014/06/02/plataforma-per-catalunya-se-querella-contra-josep-anglada-y-marta-riera-por-estafa-y-apropiacion-indebida/

Veiem que l'administració deslleial i la insolvència punible hi han desaparegut per art d'encantament. Així doncs, el que van afirmar públicament el passat 18 de març era una injúria o, potser, una calúmnia (atribució en fals d'un delicte), castigada amb dos anys de presó?

Ara acusen el President d'estafa. Tanmateix, cal preguntar-se si aquesta nova i festiva "nota de premsa" té la mateixa "base" jurídica que la deposició excretada a la llunyana primavera. Perquè resulta que, a 1 d'agost de 2014, el jutge no ha imputat Josep Anglada. Des de la destitució d'Anglada ha passat ja, doncs, mig any i el Pinotxo d'Igualada es planta al setembre amb les butxaques buides.

Si els denunciants s'ho van rumiar molt de temps és que les coses no estan gens clares. Tampoc sembla sobrer subratllar que el jutge porta dos mesos sense ni tan sols cridar el President a declarar. Per algun motiu serà, però les conseqüències d'una inadmissió a tràmit de la tan esperada querella del segle ja poden olorar-se-les els denunciants.

Per tant, la causa principal de la destitució i expulsió va palesant la seva manca de fonament. Els motius d'aquest fracàs judicial del Consell Executiu són obvis per a qualsevol persona que disposi de la documentació relativa a l'expedient d'expulsió i altres dades objectives clamoroses. Cada afiliat que ha pogut conèixer aquestes evidències de primera mà ha abandonat Hernando i els seus sequaços de manera immediata.

En tot cas, hom pot afirmar que el balanç judicial del Consell Executiu contra el President Anglada és actualment aquest: zero patatero. Hernando només ha aconseguit una condemna de 50 euros per una falta d'injúries (dir-li "burra") a una regidora del seu bàndol. Collita força escassa i minsa si la comparem amb tota la fressa que s'ha fet esvalotant la gent al voltant del "cas (¿?) Anglada".

El mentider sistemàtic
Roberto Hernando, conegut al seu poble com
"el Pinotxo d'Igualada".
REVELACIÓ DE SECRETS: LA DARRERA "ARMA DEFINITIVA", MARCA ACME

Certament, hi ha un gran nombre de denúncies recíproques per meres faltes: injúries, amenaces i altres circumstàncies conflictives esdevingudes després de la destitució del 8 de febrer. Però això està mancat de substància política. El que passa és que la conxorxa que controla actualment la PxC ho denuncia literalment tot; qualsevol tweet, missatge de mòbil o exabrupte arrencat pels provocadors d'internet operant amb comptes anònims esdevé una "notícia potencial": propaganda barata. Els conspiradors, que políticament són uns ineptes, es dediquen a viure d'aquest escàndol a còpia de mesquines notes de premsa menors sobre entrades i sortides als jutjats. Tenim doncs, al capdavall, baralles de pati de col·legi, però cap delicte greu; els periodistes ja se n'han cansat. Tot aquest espectacle denigrant, a hores d'ara, avorreix.

Roberto Hernando, desesperat pel seu fracàs, ha denunciat recentment Josep Anglada per "revelació de secrets" i aconseguit, sembla ser, que cridin a declarar el President, però, un cop més, estem parlant de criaturades. És totalment fals, com afirma Hernando, que Anglada hagi estat imputat, perquè en el moment de publicar la nota de premsa ni tan sols havia sigut notificat i no pot haver imputació sense declaració prèvia, però evidentment els usurpadors de la PxC han d'agafar-se a qualsevol cosa per difamar el President del partit:  

http://www.plataforma.cat/noticies-municipals/vic/2563/imputacio-per-al-regidor-no-adscrit-de-vic-i-exmilitant-de-pxc-jose-anglada.html

Ara es tracta, fixem-nos, de la foto del cotxe privat del "secretari general" de PxC, publicada a la xarxa. El jutge no se n'ha assabentat encara de com va arribar aquesta foto a mans d'Anglada. Quan ho sàpiga, arxivarà la denúncia.

En definitiva, Hernando no té res de res. El temps passa, però sols el ridícul dels promotors d'aquest suposat gran escàndol, que va baixant de volum com un suflé oblidat a la nevera de la cuina, resta en evidència.

Els qui han destrossat literalment Plataforma per Catalunya hauran, això sí, de respondre algun dia per aquest desastre, no sols davant dels afiliats (amb dimissions i expulsions flagrants), sinó davant dels mateixos tribunals que tant es delien de freqüentar a esquenes de l'honor aliè. El temps corre contra l'usurpador Roberto Hernando.

Corrent Intern de Refundació Democràtica
Plataforma per Catalunya
1 d'agost de 2014  

 
 













DOCUMENT ANNEX

ADVERTIM QUE LA NOTIFICACIÓ DEL JUTJAT NO PARLA D'IMPUTACIÓ, SINÓ DEL FET QUE JOSEP ANGLADA I RIUS HA ESTAT CRIDAT A DECLARAR. EL JUTGE ESCRIU: "US CITO EN QUALITAT DE QUERELLAT" I NO UTILITZA EN CAP MOMENT LA PARAULA "IMPUTAT". ESTEM, DONCS, DAVANT D'UNA NOVA INVENCIÓ DEL FABULADOR LEGAL ROBERTO HERNANDO, MILITANT ULTRADRETANISTA I MENTIDER EMPEDREÏT CONEGUT AL SEU POBLE COM "EL PINOTXO D'IGUALADA".
 
Nota de premsa dels usurpadors de la PxC sobre la suposada "imputació" de Josep Anglada:

Vic | Redacció.- Els jutjats de Vic han confirmat avui a l'equip jurídic de PxC que José Anglada ha estat imputat per un presumpte delicte de revelació de secrets en haver estat admesa a tràmit una querella presentada  i que el mes d'octubre se li prendrà declaració al jutjat número2 de Vic a les 12 hores D'altra banda Josep Anglada també ha estat condemnat l'últim mes per tres causes d'injúries contra el secretari general de PxC, a la qual cal sumar la condemna per injúries a la regidora de Vic Pilar Català.
Així mateix Anglada  pendent un judici per injúries a la regidora de Sant Adrià Menchu ​​Martí, un altre també per injúries al regidor de Vic Joan Carles Fuentes, un procediment penal obert per amenaces al secretari general de PxC al jutjat d'Igualada, un altre per una baralla amb dues persones alienes al partit a la plaça de l'Ajuntament de Vic, una  denúncia per retirar diners del grup municipal de Vic i una demanda civil per intromissió a l'honor a diversos membres de Plataforma per Catalunya que es presentarà en les pròximes horesAixí com la resolució d'una denúncia interposada per Joan Carles Fuentes per haver conduïtmentre tenia el carnet de conduir retirat durant dos anys per negar-se a realitzar una prova d'alcoholèmia a Madrid A més PxC espera que els jutjats es manifestin pròximament en referència a la querella interposada per la formació contra el seu expresident per apropiació indeguda i estafa per un valor superior a 170.000 euros en què també es querella contra la regidora no adscrita de Vic Marta Riera per apropiació indeguda Plataforma per Catalunya vol recordar una vegada més que per dues vegades se li han negat al Sr Anglada les cautelars que va sol·licitar al jutjat per la seva destitució com a president i la seva expulsió com a militant de PxC PxC no entrarà mai en un intercanvi d'acusacions o desqualificacions barroeres i es posa com qualsevol formació democràticaen un estat de dret en mans de la justícia per solucionar qualsevol tema que requereixi de la seva mediació per a sersolucionatTambé manifestem que no pararem fins que tots els diners que pertanyen a PxC tornin a les arques del partit.


Si estrando en la carretera oyes un Beep - Beep,
ten la seguridad que se trata de mí,
y si intentas seguirme te va a anochecer,
pues ni el fiero coyote me puede comer.

Correcaminos, eres mas veloz que un jet,
pobre coyote, ya no sabe ni qué hacer,
tonto coyote, tú lo vas a enloquecer,
y en el desierto, lo vas a matar de sed.

Miles de trampas te ha querido poner
pero en todas ellas ha de fallar,
y ni a base de golpes quiere entender,
que si sigue con sus tontas trampas
se va a matar.

Correcaminos, el coyote te va a comer,
miles de trampas donde no puedes caer,
pobre coyote, ya no sabe ni qué hacer,
donde tú pasas, y donde te pueden ver.