dijous, de juliol 31, 2014

Una nova mentida de Roberto Hernando: el muntatge fotogràfic amb Marine Le Pen

Hernando es va "colar" entre els assistents a fi d'aconseguir fer-se una foto al costat de Marine Le Pen.











Roberto Hernando va fer creure als afiliats de PxC i l'opinió pública en general que havia estat rebut per Marine Le Pen en qualitat de secretari general de Plataforma per Catalunya, però tot plegat fou un muntatge. Un ridícul escamot hernandista, format per tres llestos, s'introduí a títol particular en un acte de Marine Le Pen a Béziers. Després, abusant de la confiança dels assistents i del prestigi de la sigla PxC, els infiltrats anaren situant-se en diferents posicions fins que, de comú acord, van poder obtenir la foto desitjada, en la qual la dirigent del Front Nacional apareix al costat de Roberto Hernando. 
Sobre aquesta "base" tan honesta la "nova" PxC publicà aleshores la nota de premsa que reproduïm a baix.
Un cop més, resta en evidència quina és la manera de fer de Roberto Hernando i la seva tropa d'incompetents i defraudadors: falsedats, muntatges, intents descarats d'enganyar... No fan política real, sinó pur teatret de cartró-pedra.
Josep Anglada, amb tots els defectes que pugui tenir (com tothom), és un polític de veritat i no va freturar de tota aquesta picaresca patètica per fer-se notar. En efecte, Anglada fou rebut per Marine Le Pen com a president de PxC sense cap mena de truc i amb l'únic aval de les seves realitzacions polítiques: 75.000 vots i 67 regidors. Aquesta és una diferència fonamental de rang que Hernando, per molt que pateixi, no podrà superar mai.
CORRENT INTERN DE REFUNDACIÓ DEMOCRÀTICA
PLATAFORMA PER CATALUNYA
31 de juliol de 2014

http://www.plataforma.cat/es/noticias/2452/muestra-de-apoyo-a-los-socios-europeos-del-front-national.html
COMUNICADO DE PRENSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA
Robert Hernando acompaña a Marine Le Pen y Louis Aliot en el inicio de campaña de las elecciones europeas del Front National francés
Béziers | Redacción.- Una delegación de Plataforma per Catalunya encabezada por el secretario general, Robert Hernando, ha acompañado a Marine Le Pen, presidenta del Front National, y al vicepresidente Louis Aliot, en el acto de inicio de campaña de las elecciones al Parlamento Europeo del partido francés.
Hasta la ciudad gala de Béziers han acompañado a Robert Hernando el secretario jurídico Joan Garriga, el delegado provincial de Barcelona Miguel Ángel Chiquillo y el delegado provincial de Girona Ignasi Mulleras.