divendres, d’agost 08, 2014

El diari La Vanguardia fou intoxicat per un calumniador corrupte i haurà de rectificar

Anglada en lluita. ¿Algú creu que pot dirigir aquest projecte polític sense ser víctima de falses querelles, campanyes de difamació i agressions físiques?












El diari La Vanguardia haurà de rectificar les informacions recentment publicades (3-8-2014), totes elles, sense excepció, inexactes o errònies, i singularment la que afirmava l'existència de 3 condemnes contra Josep Anglada per amenaces a membres del Consell Executiu.

El periodista ha hagut de demanar comptes al mentider i difamador que l'ensarronà i, quan li ha reclamat la documentació acreditativa de les suposades resolucions judicials, a l'atre costat del fil telefònic s'ha olorat una espessa flaire de corrupció pudenta. I és que aprofitar-se de l'amistat d'un professional de la informació per a enganyar-lo de forma conscient i deliberada és molt lleig. Aquesta, emperò, sembla la manera de fer de la novíssima púrria ultradretanista que controla el partit. Ho van practicar amb Joan Serra i ara li tocava el torn a Carles Castro.

La "font informativa" anava, en efecte, amb les butxaques ben buides de "proves", de faisó que la calúmnia, d'innegable caràcter delictiu (animus injuriandi), ha quedat en evidència. Així que La Vanguardia deixarà les coses tal com estaven en aquest bloc abans de publicar-se la difamació:

http://farreronslamarcahispanica.blogspot.com.es/2014/08/balanc-judicial-del-consell-executiu.html

Quin dirigent de PxC podria suportar
tot el que ha patit fins ara
Josep Anglada i Rius?
Josep Anglada té dues multes per meres faltes (dir-li "burra" a una regidora i altres criaturades), de 50 i 150 euros respectivament; però no té, ni de bon tros, una carretada de condemnes penals per amenaces a membres de la PxC, ni encara menys cap resolució judicial condemnatòria relativa a temes de corrupció.

La resta de l'article de La Vanguardia és també una muntanya de propaganda, i aquí el diari exposarà el punt de vista, molt més objectiu, que defensem al Corrent Intern de Refundació Democràtica. No se sap encara com serà el nou lliurament periodístic sobre el tema, presumiblement breu, però en tot cas pot aparèixer per primer cop una dada que la resta de mitjans de comunicació han silenciat fins ara i que palesa la ridiculesa dels muntatges de Roberto Hernando i la indignitat política de l'actual Consell Executiu de PxC.

Les accions judicials que ara mateix ja estem decidits a emprendre-hi faran la resta.

Corrent Intern de Refundació Democràtica
Plataforma per Catalunya
8 d'agost de 2014