dimarts, d’agost 12, 2014

CONGRÉS ASSEMBLEARI EXTRAORDINARI DE PLATAFORMA PER CATALUNYA. BARCELONA, 25 D'OCTUBRE DEL 2014: PRESENTACIÓ DELS AVALS I CONSTITUCIÓ DE LA MESA DEL CONGRÉS












El proper 25 d'octubre (dissabte)començarà a Barcelona el Congrés Assembleari Extraordinari de Plataforma per Catalunya. Estem reunint les peticions signades que la norma estatutària exigeix tot i que, cal dir-ho, els actuals Estatuts del partit van ser aprovats de manera il·legal l'any 2012 en un "fals congrés" sota la pressió de la ultradreta anticatalana. Tanmateix, no en tenim d'altres, d'Estatus, i aquesta qüestió de legitimitat haurà de ser resolta en el mateix Congrés.

Si ets afiliat a la PxC i vols conèixer la veritat dels fets del 8 de febrer, només hauràs d'omplir la butlleta, aviat disponible, indicant nom, cognom, número de carnet i signatura. Posa't en contacte amb nosaltres:

Josep Anglada: angladarj@gmail.com

Jaume Farrerons: adecaf@adecaf.com

Més de 40 militants ja van recolzar la petició per escrit en la darrera reunió del Corrent Intern de Refundació Democràtica.

Durant el mes de setembre es farà una reunió massiva prèvia per promoure la signatura de peticions entre els afiliats que no li tinguin cap por al Pinotxo d'Igualada.

Josep Anglada, fundador i, fins ara, 
únic president legítim de
Plataforma per Catalunya.
Mentides dels usurpadors

En un article publicat a La Vanguardia recentment, els impostors que tenen segrestada la PxC sostenen desvergonyidament que la destitució i expulsió de Josep Anglada ha estat ratificada per una Assemblea General. Com ben bé sabeu, emperò, els afiliats de la PxC, aquesta assemblea no s'ha celebrat mai i els primers interessats a obstruir-la i impedir-la a qualsevol preu són els usurpadors Roberto Hernando i els seus sequaços.

Al Corrent Intern de Refundació Democràtica de PxC venim demanant fa mesos una Assemblea General en forma de Congrés Assembleari Extraordinari, on Josep Anglada i Robert Hernando s'hauran de veure les cares i els afiliats tindran l'oportunitat d'escoltar els arguments dels uns i dels altres sense manipulacions i amb els documents o proves a la mà. Són els afiliats els qui han de votar lliurement una candidatura i decidir si Josep Anglada roman president del partit o s'escull un nou president de manera democràtica.

Per què Roberto Hernando tem tant un debat obert amb Anglada? Per què la conxorxa ultradretana defuig la llibertat de vot dels afiliats? Per què inventa l'actual Consell Executiu assemblees generals que no han existit mai?

La resposta a aquestes preguntes es molt clara: tot el que han anat difonent els usurpadors era fals i, a més, una mentida tan infantil, tan ridícula, que amb cinc minuts de debat documentat restaria desmuntada. De moment, els diaris del sistema estan tapant aquestes evidències, i el primer a fer-ho ha estat el senyor Xavier Rius Sant, qui, com sabem, ho publicava tot, àdhuc el pet d'una rata; en canvi, no vol publicar les peces de convicció que acrediten la falsedat i impostura de la conxorxa fatxa del 8 de febrer.

Ningú no dubti que la veritat sortirà a la llum. Però el lloc on això ha de succeir es davant l'Assemblea General d'Afiliats de PxC, l'òrgan sobirà del partit.

Roberto Hernando es nega a convocar-lo perquè sap que l'esdeveniment representa la seva fi com a "secretari general", un càrrec que li atorgà Josep Anglada i que mai no ha estat convalidat per les bases afiliatives. El suposat "dirigent" de PxC ja només aspira a perpetuar-se en la cadira (i els diners que en rep) el poc temps que li hi pugui quedar.

"Catalans: !Catalunya!"

Corrent Intern de Refundació Democràtica
Plataforma per Catalunya
Barcelona, 12 d'agost de 2014
 

9 comentaris:

Anònim ha dit...

!Ni rojos ni fachas, IZQUIERDA NACIONAL! Adelante camaradas nacional-revolucionarios catalanes!

Ona del Mar ha dit...

El Congrés és només per a afiliats a la PxC? M'agradaria saber si els que no hi som afiliats però que sí som d'esquerra nacional i que estem fent un seguiment de tot allò que està passant a la PxC i al seu corrent intern Refundació Democràtica, tenim cap lloc al Congrés, encara que sigui com a "oïdors".

ENSPO ha dit...

Al congrés en principi només poden assistir-hi afiliats de Plataforma per Catalunya (PxC). Quan es constitueixi la Mesa i la Presidència del Congrés, aquesta decidirá si a una part o a la totalitat dels debats o actes hi poden assistir convidats o persones interessades. Jo ara no li puc respondre a aquesta pregunta, però en tot cas faci la seva sol·licitud de manera que la poguem tramitar a la Mesa quan arribi el moment. Salutacions cordials.

Ona del Mar ha dit...

Gràcies per la seva resposta.

M'he assabentat que en Llopart i els seus seguidors han sortit del MSR i han fundat un nou partit NR anomenat Soberanía y Libertad (SyL). El motiu principal, diuen ells, és la depuració de skins i d'altres elements indesitjables (nazis, ultradretans...) dins del moviment NR.

Suposo que vostè en té igualment coneixement, i és per això que m'agradaria saber la seva opinió sobre SyL, pels dos motius següents.

En primer lloc, en aquest mateix blog, ara ja fa, més o menys, un mes i mig, vam intercanviar opinions sobre la possible unitat NR, i vostè va argumentar que no era possible la unió amb el MSR perquè era considerat "nazi" o de "ultradreta" de cara als treballadors catalans (i també de la resta d'Espanya). Suposo que ara aquest argument ja no té validesa, atès que estem parlant d'una nova sigla i, a més, depurada.

I en segon lloc, i com a conseqüència d'això, en principi hom podria suposar que PxC, si fos el cas que la resolució judicial contra en Roberto Hernando arribi a temps, no tindria incovenient en unir-se o, si més no, formar coalició amb SyL. Si la resolució judicial esmentada no arribés a temps, es podria estalviar la fundació d'una nova sigla (la Plataforma Democràtica per Catalunya) si es considera aquesta unió o coalició. D'aquesta manera, penso, el vot de l'esquerra nacional (o NR) no sols no romadria dividit, sinò que augmentaria.

Bé, són opinions meves, encara que, és clar, no fermes, i per això, repeteixo, m'agradaria saber què en pensa vostè.

Salutacions.

NyS ha dit...

Saludos,
Un par de preguntas:
Hace poco usted hizo un llamado a los Strasseristas y Jonsistas de PxC para que dieran el salto a la PDxC. Ello -intuyo-, por ir encaminado el nuevo proyecto hacia la Izquierda nacional. Pues bien, la pregunta sería la siguiente: ¿Tienen espacio en la PDxC aquellos Nacionalsocialistas clásicos si acatan el posicionamiento oficial?

La segunda es sobre el congreso: ¿Se puede afiliar uno a PxC ahora para apoyar J.Anglada o no es factible?.

Muchas gracias!

Un cordial saludo a nuestro estilo,
Salve et Victoria!

ENSPO ha dit...

Per a Ona del Mar:

no puc emetre una opinió sobre SyL perquè encara no conec ni tan sols les causes reals de la ruptura del MSR.

Dels comunicats oficials (que jo hagi llegit) no es por inferir una cosa gaire clara.

D'altra banda, SyL és un partit de recent fundació, la meva postura particular al respecte ha de ser prudent i, sobretot, fonamentada en fets i anàlisis seriosos de la situació. M'agradaria poder parlar-ne directament amb els dirigents, però, com sap, la comunicació es va tallar fa anys, o sigui que no em puc fer una idea vàlida de l'assumpte a menys que no solucioni abans el tema de les fonts.

Fins llavors no diré res, com és lògic, pq per dir bretolades més val callar i la cosa està ja força fotuda arreu en termes d'enfrontaments personals.

Només puc anticipar-li que estic obert a TOT dins una línia d'esquerra nacional. I crec que els nacionalistes revolucionaris hauríem de militar, sí, sota la mateixa sigla d'una santa vegada. Espero que la meva resposta no l'hagi decebut, però de moment prefereixo no aprofundir més en el cas MSR.

Salutacions cordials.

ENSPO ha dit...

Para NyS:

No creo que la PxC o la PDxC pregunte a sus afiliados si son NS (o budistas) antes de admitirlos en la organización. Ningún partido pregunta eso, ya no sería un partido, sino una secta.

Ahora bien: la afiliación implica en cuanto tal acatar los Estatutos y la directriz ideológica vigente y aquí lo que está claro es que vamos a proponer una orientación de IZQUIERDA NACIONAL donde caben, en teoría, todos los nacionalistas revolucionarios.

Sin embargo, incluso la directriz de izquierda nacional es sólo una propuesta que la asamblea fundacional deberá convalidar. No sabemos lo que va a pasar, todo está abierto...

Expreso, además, únicamente opiniones particulares.

Afiliarse ahora a la PxC es engorroso, porque el partido está dividido, pero me parece que en los Estatutos no hay nada que impida esa afiliación y, por ende, el derecho de asistir al congreso, que será ASAMBLEARIO para que los traidores no puedan mangonear con los compromisarios.

O sea que, salvo error u omisión por mi parte, con un carnet de la PxC tiene usted acceso y voto en la asamblea general de PxC.

Además todos los que se afilien ahora pueden firmar la petición de congreso extraordinario asambleario y ayudar de esta manera a que Anglada pueda explicar su versión de los hechos ante las bases del partido.

Que es, a fin de cuentas, de lo que se trata.

Una vez se haya podido explicar el fundador y presidente legítimo, esas mismas bases votarán las candidaturas que se presenten y punto final.

Si Hernando tiene miedo a un debate abierto y una votación asamblearia, los motivos se me antojan evidentes.

¿Ocioso subrayarlos? Quizá no.

PORQUE HERNANDO HA MENTIDO Y SABE QUE LAS BASES, CONVENIENTEMENTE INFORMADAS, LE VAN A ECHAR DEL CARGO (que ostenta, el muy traidor, porque su "odiado" Anglada le nombró secretario general).

En fin, se trata de que la VERDAD salga a la luz. La verdad, toda la verdad y nada más que la verdad.

Las bases también pueden votar contra Anglada y elegir a otro presidente si así lo consideran oportuno y se presenta la CANDIDATURA correspondiente.

Todo abierto, insisto en ello.

Saludos cordiales.

Anònim ha dit...

Los que se quieran afiliar a PxC y no sean admitidos por Hernando, pueden presentar su solicitud de afiliación a Josep Anglada. Dicha petición, explicando los motivos (no me han admitido, etc) y aportando las pruebas correspondientes (hoja de inscripción rellenada y presentada en tal fecha, sin respuesta o rechazada, etc) dará entrada a la asamblea con el mismo valor que un carnet. El motivo es que sabemos quién es Hernando y todas las trampas que utiliza, vulnerando sistemáticamente los Estatutos (los cuales, por otro lado, son ya de por sí ilegales), para mantenerse en el cargo.

ENSPO ha dit...

¿Qué ha pasado realmente en el MSR? Copio y pego un comentario que se puede encontrar al pie del manifiesto de SyL:

"Para Tercios:

"Siento decirte que no sé de qué me estás hablando, dejando aparte que SyL no es una asociación para una o varias provincias, sino un partido político, si no me equivoco (pues así lo dicen expresamente). Lo que sí sé es que no veo ninguna diferencia sustancial entre el ideario de SyL y el del MSR.

"¿Qué tal si, en vez de mantener el misterio (“¿Diferencias con otros?, ya las verás”), explicas qué ha pasado?, porque los que estáis metidos en el MSR o en SyL lo sabéis, pero los que somos NR y no estamos en ninguna organización todavía, no sabemos gran cosa, pues lo que se ha explicado tanto en el blog de Tribuna de Europa como en el del MSR no ha quedado del todo claro (de hecho, en el blog del MSR puse un comentario en el que preguntaba al respecto, pero me lo borraron o, según el administrador, se eliminó por un “error informático”).

"Sólo a partir de la lectura de unos comentarios posteriores de esta misma entrada he podido saber de un tal Jordi de la Fuente y que en el MSR se han metido “frikis” nazis. Y si es así, estoy de acuerdo con Chesús Pueyo, Carlitos y algún otro: ¿era necesario fundar otro partido, otra sigla…?, ¿no se podía apartar a esos “frikis” del MSR?

"Y la cosa no acaba ahí, porque tengo entendido que Anglada y Farrerons, que están en pugna judicial con Roberto Hernando (actual secretario general de Plataforma por Cataluña y que junto a su séquito de seguidores ultraderechistas expulsó a Anglada de la PxC), acabarán fundando, si la resolución judicial no llega a tiempo, un nuevo partido que llamarán Plataforma Democrática por Cataluña, catalanista, sí (que no es lo mismo que separatista, ojo), pero de ideología también puramente NR (nada que ver con la de la antigua etapa de PxC), con lo cual ya tendríamos dos siglas nuevas. Y así nos va…"

En fin, parece que, antes de tomar una postura sobre el tema, mejor informarse sobre las causas de la ruptura. No quiere con esto decirse que la versión oficial sea falsa, sino que quizá NO LO DICE TODO. Saludos cordiales.