dimarts, de juliol 22, 2014

Roberto Hernando o el "Pinotxo" d'Igualada

Eduard Farré, Carmen Segarra i Josep Anglada en la trobada del 8 de juliol. No falla: tothom qui escolta la versió alternativa dels fets abandona immediatament la conxorxa d'Hernando i els seus sequaços.








 


El regidor de PxC de Mediona, Eduard Farré, abandona els usurpadors i palesa les podrides falsedats de la conxorxa ultradretana

Després de la trobada que va mantenir Anglada, el passat 8 de juliol, amb la delegada comarcal de l’Alt Penedès de PxC, Carmen Segarra, i amb el regidor d’aquesta comarca del municipi de Mediona, Eduard Farré, es confirma el trencament de vincles amb l’actual direcció de PxC.

En aquest sentit, Anglada ha assenyalat que “un cop més, Roberto Hernando es retrata amb una  mentida que deixa en evidència la seva mala fe, incompetència i poc dissimulada ràbia”. Havia afirmat, en efecte, que la PxC comptava amb el suport del regidor de Mediona (Alt Penedès) Eduard Farré tot i saber perfectament que era falsa aquesta afirmació (feta pública, emperò, el passat 10 de juliol):


La notícia, vertadera intoxicació informativa a l’estil habitual del mentider patològic Roberto Hernando, resta també reflectida a “El Cargol” del 11 de juliol:
 

Doncs bé, el mateix Eduard Farré desmenteix Roberto Hernando i palesa el tipus de manipulacions en què es basa la “política” del “Consell Executiu” que el passat 8 de febrer destituí il·legalment el president i fundador de Plataforma per Catalunya Josep Anglada i Rius. Vet aquí “El Cargol”del 15 de juliol:
 

L’activitat de la PxC sota Hernando consisteix a muntar una impostura conscient rere altre: falsedats, traïció, difamacions, afany ridícul d’agafar-se a una minsa notorietat (que Josep Anglada li va concedir generosament quan l’ara “secretari general” no era ningú), una putrefacta voluntat d’enganyar com sigui la gent honesta per tal d’obstruir la celebració d’un congrés assembleari extraordinari, etcètera... Hernando sap perfectament que la militància, si pot parlar i votar lliurement, li retirarà la cadira, el càrrec i la nòmina que tant necessitava per a pagar-se el cotxe nou.

Les bases i càrrecs del partit saben també, d’altra banda, que si no hi ha congrés, Josep Anglada presentarà candidatures pròpies sota la sigla Plataforma Democràtica per Catalunya (PDxC). Desenes de militants i regidors estan, per tant, establint contacte amb la gestora provisional per a formalitzar el recolzament a l’assemblea general, òrgan sobirà del partit, i entrar a formar-ne part, en tot cas, de les esmentades candidatures.

La banda d’impostors d’extrema dreta hauria de tenir clar, a hores d’ara, que ha perdut ja la batalla pel control d’aquest projecte polític; les amenaces i coaccions als dissidents, afegides a la falsificació estatutària que, per acabar-ho d’adobar, actualment impera a la PxC, sols serviran per empitjorar llur gravíssima situació de bancarrota moral i total mancança de legitimitat democràtica.

Finalment, Anglada ha manifestat que Roberto Hernando és un cadàver polític. Cada vegada són més els militants i regidors de Plataforma per Catalunya que, un cop assabentats de la veritat de tot el que ha passat, abandonen el vaixell comandat per l’Hernando i els seus sequaços”.    

Corrent Intern de Refundació Democràtica

Plataforma per Catalunya

Barcelona, 17 de juliol de 2014