divendres, de juliol 11, 2014

Segueix el joc brut de l'usurpador Roberto Hernando per tal d'obstruir la democratització de PxC



Els regidors no adscrits de l’Ajuntament de Vic i antics regidors de PxC, Josep Anglada i Marta Riera, s’han negat a canviar de lloc al ple municipal que s’ha celebrat aquesta tarda a Vic. La junta de portaveus, tal com ha llegit la secretària municipal a l’inici de la sessió, és qui té la potestat per decidir la distribució dels escons al ple municipal, que s’havien de canviar després de la sortida de Riera i Anglada del grup municipal de PxC, partit del qual van ser expulsats.
  

Emparant-se en la normativa i després d’una reunió urgent de portaveus, l’alcalde Josep M. Vila d’Abadal ha anunciat la nova distribució dels seients del ple i ha demanat a Anglada i Riera que es moguessin a l'altre costat, separats dels seus antics companys de partit. En principi, tots dos s’hi han oposat (ja estaven asseguts als seients un quart d'hora abans de començar la sessió) i l’alcalde els ha cridat a l’ordre fins a tres vegades.

Finalment, una altra decisió sorprenent: Anglada ha acceptat moure’s de seient, però no Riera. L’alcalde ha suspès el ple momentàniament i ha ordenat la Guàrdia Urbana que desallotgés Riera.
 
Tots els regidors del consistori menys els de PxC, els no adscrits i l’alcalde han abandonat la sala (la premsa s’ha quedat amb el consentiment de l’alcalde). Llavors, tres membres de la Guàrdia Urbana han entrat a la sala i han fet sortir la regidora per la força, mentre Anglada, de peu al seu costat, l'esperonava a no abandonar el lloc. Tot seguit, s’ha iniciat el ple amb uns minuts de retard. Anglada s'ha situat al costat dels regidors del PSC i Xavier Tornafoch, d'ICV-EUiA, s'ha traslladat a un dels escons que abans ocupaven els regidors de PxC.
 
 
 
ANGLADA DENUNCIA AMENACES D’AGRESSIÓ FÍSICA MENTRE L'USURPADOR ROBERTO HERNANDO DEFUIG EL CARA A CARA AMB EL LEGÍTIM PRESIDENT DE PXC
La mare de Mònica Lora (PxC) i el company sentimental de la regidora de Mataró David Parada (PxC) apareixen a l’atestat policial.
Josep Anglada i Rius, fundador i màxim dirigent de Plataforma per Catalunya, va denunciar ahir a la nit davant els Mossos d’Esquadra una trucada telefònica d’una persona que, amb veu de dona, s’ha identificat com a mare de la regidora de PxC a Mataró Mònica Lora i ha amenaçat amb presentar-se a Vic per “fer-te desaparèixer del mapa”. L’autora de la trucada volia impedir que Anglada continués, suposadament, criticant la Sra. Mònica Lora i el company sentimental de la filla, el Sr. David Parada, membre del Consell Executiu de la PxC. Fos qui fos el personatge, va fer extensives les seves amenaces al regidor de PxC a Mataró Juan Gabriel Ponce, recentment expulsat per assistir a una reunió del Corrent Intern de Refundació Democràtica de PxC celebrada a Barcelona el passat 28 de juny. Anglada ha manifestat que “no és el primer cop que rep amenaces i també ha denunciat David Parada per dir-li, en una recent trucada telefònica, que "tingués cura de les seves esquenes”. Tota aquesta situació és el resultat del fracassat intent de destituir Anglada com a president de PxC i apoderar-se del partit per part d’un grupuscle ultradretà que, davant la reacció de les bases del Plataforma per Catalunya en defensa del seu president Josep Anglada, tem ara perdre els càrrecs i les nòmines de regidor, però també l’honorabilitat, després d’una inacabable cadena de malifetes i mentides. Anglada ha reclamat un cara a cara amb “l’incompetent general” Robert Hernando i un congrés assembleari extraordinari per a demostrar, en presència de tots els afiliats, que les acusacions vessades contra la seva gestió com a president de PxC són completament falses i calumnioses. 
 

Corrent Intern de Refundació Democràtica Plataforma per Catalunya Barcelona, 4 de juliol de 2014

Font: http://xavier-rius.blogspot.com.es/
 

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Cada dia que passa i Hernando es nega a donar la cara davant els afiliats, resta en evidència qui són els "nous" (¿?) dirigents i l'estil de la "novíssima" (¿?) PxC. ROBERTO RIMA CON MUERTO.

Anònim ha dit...

HURNANDU, UGA, UGA, DONA LA CARA SI TENS COLLONS, AMB ELS AFILIATS DAVANT! A veure si tens pebrots del que dius amagat, mentint impunement, això a la cara no ho dius!!!

ENSPO ha dit...

roberto rima con muerto