dimecres, de juny 18, 2014

QUÈ ÉS EL CORRENT INTERN DE REFUNDACIÓ DEMOCRÀTICA? (1)









El Corrent Internt de Refundació Democràtica està format per totes aquelles persones, militants o simpatitzants de la PxC, que reclamen:

  • LA CELEBRACIÓ D'UN CONGRÉS EXTRAORDINARI ASSEMBLEARI DE PLATAFORMA PER CATALUNYA ON ELS ACTUALS MEMBRES DEL CONSELL EXECUTIU PRESENTIN PÚBLICAMENT LES SEVES ACUSACIONS CONTRA JOSEP ANGLADA.
  • AQUESTES ACUSACIONS HAURAN D'ANAR ACOMPANYADES DE FONAMENTS I PECES DE CONVICCIÓ OBJECTIVES: NO ENS CONFORMAREM AMB SIMPLES DECLARACIONS VERBALS PERQUÈ EN UNA DEMOCRÀCIA LA PRESSUMPCIÓ D'INNOCÈNCIA ÉS UN PRINCIPI IRRENUNCIABLE.
  • QUE JOSEP ANGLADA S'HI PUGUI DEFENSAR DAVANT DE TOTS ELS AFILIATS APORTANT LES PROVES DE DESCÀRREC CORRESPONENTS.
  • QUE, UN COP CONTRASTATS ELS RAONAMENTS I LES EVIDÈNCIES DOCUMENTALS, ES PRESENTIN NOVES CANDIDATURES I CADASCÚ PUGUI ESCOLLIR AQUELLA QUE CONSIDERI MÉS HONESTA I ACOSTADA ALS VALORS ÈTICS DEFENSATS PEL PARTIT.

El Corrent Intern de Refundació Democràtica de la PxC no és ideològic, "angladista" ni "antiangladista", sinó simplement democràtic.

El Corrent Intern de Refundació Democràtica de la PxC no cerca restituir Anglada a la presidència del partit, sinó donar veu a totes les parts afectades i als afiliats en condicions d'igualtat perquè es pugui esbrinar què ha passat realment i l'abast de les responsabilitats polítiques pels fets succeïts. Si els militants tornen a votar la candidatura d'Anglada (en el cas que aquesta es presentés) nosaltres acatarem la lliure decisió de l'òrgan sobirà.

Qui tingui por de les urnes, no és demòcrata.

El Corrent Internt de Refundació Democràtica de la PxC aspira a engegar un nou estil de fer política, amb total transparència, assemblearisme, control de la cúpula del partit per part de les bases afiliatives, defensa de la legalitat, augment de la participació i del compromís dels militants i renovació democràtica general de l'organització.

El proper dia 28, dissabte, a les 13 h., ens reunim a Barcelona. Si vols assistir-hi, escriu a:

minver@telefonica.net

O truca a:

Jaume

660236502

Salutacions cordials.

JAUME FARRERONS
SECRETARI D'ESTUDIS I PROGRAMES

Figueres, 18 de juny de 2014