dimecres, de maig 28, 2014

La justícia reconeix irregularitats en la destitució i expulsió de Josep Anglada


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LA JUSTÍCIA RECONEIX IRREGULARITATS EN LA DESTITUCIÓ I EXPULSIÓ DE JOSEP ANGLADA

DESESTIMADA L’APLICACIÓ DE MESURES CAUTELARS ATESA LA IMMINÈNCIA DEL JUDICI

El jutge José Luis Gómez Arbona, en l’auto 219/14, de 28 de maig, admet sense embuts que Josep Anglada “sí fundamenta el requisito de apariencia de buen derecho (y a falta de mayores pruebas en este momento) la alegación de ocultación a los actores del mantenimiento de la convocatoria de la reunión del Consejo Ejecutivo del 8 de febrero dada la transcendencia en concreto para aquellos de las decisiones a adoptar y el carácter de presidente de la formación y de tal órgano por parte de Josep Anglada. En el mismo sentido debe considerarse en este momento procesal la constitución de la Junta de Disciplina en los términos expuestos dada su naturaleza de órgano de garantías para los afiliados y la trascendencia de la cuestión”. Tanmateix, la solicitud de mesures cautelars ha estat desestimada perquè el jutge no creu que el temps que hagi de transcórrer fins a la celebració del judici oral pugui generar danys irreparables al demandant, més encara quan espera una “previsible rapidez en la tramitación del procedimiento”. Estem, doncs, davant de qüestions purament processals i formalistes que no entren en cap moment a pronunciar-se sobre el fons de l’assumpte. Però els demandats han explicat una història completament diferent, un conte de fades que no té res a veure amb la realitat del document judicial. Els actuals dirigents de PxC han tornat, en efecte, a intentar enganyar els afiliats i l’opinió pública tot afirmant que la justícia els hi ha donat la raó i que, segons el jutge, la demanda d’Anglada restaria mancada de qualsevol tipus de fonament jurídic. Tanmateix, el que diu el jutge, i ben clar, és tot el contrari, a saber, que no puede considerarse infundada la petición de medidas cautelares (punt sisè de l’auto, pàgina 4). Un cop més, la mentida i la manipulació es converteixen en les normes de conducta de Robert Hernando i els seus sequaços. Josep Anglada ha manifestat que va demanar mesures cautelars perquè temia que el judici pogués trigar més d’un any, però com que sembla que serà ben aviat, ja li està bé la resolució adoptada, tot i que no descarta recórrer a l’Audiència Provincial  si el senyalament fos per després de l’estiu.  

Plataforma per Catalunya
Corrent Intern de Refundació Democràtica
Vic, 28 de maig de 2014

LA VERGONYOSA NOTA DE PREMSA DEL CONSELL EXECUTIU:

COMUNICAT DE PREMSA DE PINOTXO ROBERT:
 
La Justícia avala el procediment seguit per Plataforma per Catalunya per destituir Josep Anglada
 
Vic | Redacció.- El jutjat de Vic ha avalat el procés seguit pel Consell Executiu de Plataforma per Catalunya en la reunió del 8 de febrer per dur a terme el relleu en la presidència.
Després de la vista celebrada el passat dilluns 26 de maig, la Justícia tan sols ha necessitat dos dies per desestimar les mesures cautelars amb les quals Josep Anglada pretenia ser restituït com a president de Plataforma per Catalunya.
La petició del sr. Anglada s'ha demostrat mancada de tot fonament. La transparència i el rigor en el procediment seguit en el seu moment per consumar la destitució de l'expresident han contribuït a que la Justícia hagi deliberat amb tal celeritat.
Com ja va manifestar Plataforma per Catalunya, el Consell Executiu va obrar d'acord amb allò que disposen els estatuts del partit, i per tant, en virtut del reglament competent, per la qual cosa amb aquesta decisió la Justícia fa honor al seu nom.
 
Robert Hernando: mentider sistemàtic. Qui pot confiar en aquest individu?