diumenge, de juny 29, 2014

L'acudit del dia: "Roberto rima con muerto"


Robert Hernando: un cadàver polític.














Roberto rima con muerto, reien alguns afiliats de la PxC en la darrera reunió del 28 de juny. No es referien pas a la defunció física de Robert Hernando, Dios le dé salud muchos años, no, sinó al seu funeral electoral, celebrat abans d'ahir in absentia a la Casa de Cuenca. És realment una llàstima que, en efecte, el patètic "secretari general" amb somnis de parlamentari no hi assistís, ens estalviaríem així d'ara endavant molta feina, però aquest senyor es nega a acceptar el fet incontestable de la seva nul·litat política. Malda Hernando rabiós per aixecar cap a costa de Josep Anglada, tanmateix la sopa boba mediàtica ha estat consumida fa setmanes. No es pot viure sempre de xuclar pantalla i muntar la barraqueta permanent a esquenes de l'escàndol, més encara si tot plegat es redueix a un bluf. Això no és política, senyor Hernando, això és deposició escatològica.

Farcides de pures i autèntiques "invencions judicials", les mentides de Robert Hernando i la seva trepa de poca-vergonyes van quedant a poc a poc en evidència. Una rere altre, les querelles s'esvaeixen en la buidor o el ridícul. Hernando, aquesta és la realitat, no ha aconseguit fins ara absolutament res de res. M'equivoco. Sí ha aconseguit quelcom: al voltant de 50 euros de multa en una sentència condemnatòria d'un judici de faltes contra Josep Anglada. El fets: l'expressió "burra" adreçada a una regidora que cobrava per curiosos serveis de mutisme professional als plens de l'ajuntament. Vet aquí tot el que tenen a les mans els membres del Consell Executiu després de sis mesos de pleits. El temps corre ja en contra seva. Cada dia que passa, el soufflé dels suposats delictes de Josep Anglada es va desinflant. I amb l'esfondrament del muntatge i el descrèdit de l'impostor, la política de la infàmia de "la nova PxC" cau en picat davant dels seus mateixos afiliats.

DE LA POLÍTICA ESPECTRAL O VAMPÍRICA A LA DEPOSICIÓ ESCATOLÒGICA EN UN LAVABO DE VOX

Robert Hernando no ha sigut mai ningú. A hores d'ara, el "secretari general" (nomenat per Anglada, qui li donà la vida i el segueix nodrint a contracor com aquell qui pateix una tènia) és menys encara que un ningú.  La seva existència política, gairebé fantasmal, es redueix a picotejar la imatge del president de Plataforma per Catalunya a còpia d'aparèixer en una foto a la porta d'un jutjat. L'hem denunciat per això o per allò, afirma Hernando o algun dels seus sequaços. Gràcies a un nou titular sobre Anglada, Hernando aconsegueix perllongar una mica més la seva "activitat" pseudo política purament reactiva, parasitària, espectral, vampírica... Però els jutges ja ni les admeten a tràmit, aquestes denúncies. La premsa es nega a publicar-les.

Com que ja no els hi fan cas enlloc, la banda paparra han demanat un favor a la pàgina ultradretana MinutoDigital, dirigida per la pepera Yolanda Crouceiro Morín, a veure si els hi publicita alguna mentida més; alguna injúria més; alguna calúmnia més... Encara que la caca aparegui aquí, en el lavabo, no gaire higiènic, de la dreta extrema (Vox). Ara Anglada seria, segons MDEl Vaquilla de Vic. Els difamadors del 8 de febrer han d'estar força desesperats per haver de recórrer a intoxicacions d'aquesta mena. Respondrem, fil per randa, a la nova evacuació de porqueria produïda en el cervell de cert ningú ressentit; i ho farem amb la corresponent neteja i ventilació informatives. Però no avui. Ja n'hi ha prou de suportar aquesta pudor. Recordem: Roberto rima con muerto. El sentit de l'olfacte té també els seus drets.

Jaume Farrerons
Secretari d'Estudis i Programes
Plataforma per Catalunya
29 de juny de 2014



ANGLADA EXPLICA LA VERITAT DAVANT DESENES D'AFILIATS
 
LA GENT FARTA D’HERNANDO CLAMA PER UN CONGRÉS EXTRAORDINARI ASSEMBLEARI I LA REFUNDACIÓ DEL PARTIT

Desenes de persones han assistit a la trobada de simpatitzants, votants i militants de PxC celebrada avui pel Corrent Intern de Refundació Democràtica amb la presència de Josep Anglada. Fins i tot s’hi podia veure, al lloc escollit en un restaurant de Barcelona, regidors dissidents que han expressat la seva oposició a la destitució il·legal del president i fundador del partit el passat 8 de febrer. Anglada manifestà que “no tinc cap intenció de tornar a ser-ne president, de fet n’estic ja una mica fart per tot el que he hagut de passar: el que vull, però, és poder restituir la meva dignitat política i, singularment, l’honor d’una Plataforma per Catalunya que entre tots vam fer gran i que ara es troba segrestada per un grup d’incompetents i poca-vergonyes.” Els aplegats demanaren un congrés assembleari extraordinari on Josep Anglada es pogués defensar de les acusacions i, hi afegí Anglada, “poder netejar el meu nom amb proves a la mà”. També es demanava que els acusadors donessin la cara: “si hi gosen aparèixer”, protestava la gent, molt enfadada. En cas que tot plegat fos un muntatge, o sigui,  un “cop d’estat”, les bases ratificarien la total absència de suport que a hores d’ara ja pateix el secretari general Robert Hernando, esdevingut, malgrat que ningú no l’ha escollit mai com a tal (és un ex càrrec de confiança  del mateix Anglada), qui “talla el bacallà” a l’organització sense cap mena de legitimitat política. L’opinió més estesa és que Hernando té “segrestada” la Plataforma per Catalunya. Els actes en favor del congrés de PxC s’han desenvolupat amb total normalitat. Jaume Farrerons presentà documentació i arguments que demostren la manca de fonament de les poques acusacions concretes contra Anglada conegudes fins ara. Entre aplaudiments, Farrerons manifestà que “cal intentar recuperar la sigla de Plataforma per Catalunya, però si n’obstrueixen la democratització, llavors rebentar-la”.  Anglada va fer públic oficialment, al capdavall, el nom del nou partit: Plataforma Democràtica per Catalunya. Els assistents signaren en massa unes butlletes demanant la convocatòria del congrés extraordinari. A la tarda, el mateix Anglada explicava així quin seria el futur del partit en cas que no s’hi pogués practicar la democràcia interna . Els promotors de l’acte, que havia començat a les 12 h. i no conclogué fins les 17.30 h., han  encoratjat els assistents a recolzar la nova formació, una Plataforma per Catalunya plenament democratitzada. Aquest sector de la PxC es tornarà a reunir el proper mes de juliol, un cop el jutge, com s’espera, hagi restablert Anglada en la presidència de la PxC.

Corrent Intern de Refundació Democràtica

Barcelona, 28 de juny de 2014