divendres, de juny 20, 2014

L'assemblea del proper dia 28 arriba a la premsa

ANGLADA CONTRAATACA

La crisi de PxC apunta que podria acabar amb una escissió del partit: per una banda, l’actual direcció, i per l’altra, Josep Anglada, que precisament va ser expulsat de la formació per aquesta direcció.

Segons ha pogut saber Osona.com, Anglada ha registrat el nom de dos partits, amb els que intentaria concórrer als diferents comicis d’àmbit estat i nacional. El nom no ha transcendit però s’assembla molt al de Plataforma per Catalunya. Aquests dos partits se sumarien al de Plataforma Vigatana, que també té registrat Anglada i amb el qual va anunciar fa unes setmanes que concorreria a les eleccions municipals de Vic, el maig de 2015.

A més, Anglada ha convocat una reunió amb regidors, simpatitzants i militants de PxC. La trobada es farà el proper dissabte, 28 de juny a Barcelona.
 
 
Anglada intenta posar en marxa un nou partit
 
Reunió amb militants de PxC crítics amb la nova direcció
 
L’exlíder de PxC, Josep Anglada, es reunirà el proper 28 de juny a Barcelona amb un grup de militants de la formació ultra crítics amb la nova direcció. Entre d’altres coses, els farà saber que ja s’ha inscrit un nou partit amb el nom gairebé igual que el de Plataforma.
Anglada, en declaracions a e-notícies, ha assegurat que “en aquests moments ja hi ha un nou partit legalitzat i pràcticament el nom és clavat a PxC”. Malgrat que no ha estat ell qui ha fet la inscripció, ha dit que sí ho han fet “persones de la meva confiança”. “Ens estem posant les piles”, ha comentat.
El que va ser el president la formació xenòfoba ha explicat també que el proper 28 de juny mantindrà una trobada amb militants “i fins i tot regidors de diferents poblacions” de PxC. “He decidit sortir de l’armari i explicar totes les veritats”, ha manifestat.
En aquest sentit, ha destacat que “m’he mogut aquesta setmana” per contactar amb els militants crítics amb la nova direcció i “la reacció de la gent no l’esperava, ha estat molt bona”. De fet, en principi la reunió “havia de ser amb 5 o 7 persones i ara serem uns 35”.
És per això que creu que els nous dirigents “estan nerviosos i preocupats”. Segons Anglada, “estan trucant a la gent i amenaçant-los perquè no hi vagin”.