divendres, de juny 20, 2014

Contradiccions del catalanisme (1). L'imperi de la hipocresia i la mentida

Heribert Barrera: muntatge amb ingènues pretensions injurioses localitzat a la xarxa d'internet. 


















I a TV3, que no en diuen res, d'això?

Un primer tast: les saboroses idees d'Heribert Barrera (dirigent històric d'ESQUERRA, ESQUERRA, ESQUERRA, ESQUERRA... REPUBLICANA, REPUBLICANA, REPUBLICANA... de CATALUNYA, CATALUNYA, CATALUNYA...) :

A Amèrica els negres tenen un coeficient intel·lectual inferior als blancs.
S’hauria d’esterilitzar als dèbils mentals d’origen genètic.
És més important salvar Catalunya que la democràcia.
La immigració és la principal amenaça de Catalunya, varem aconseguir superar les onades d’andalusos, però ara el català està en perill. A mi m’agradaria una Catalunya com la de la República: sense immigrants.
Ningú em convencerà que és millor una Rambla amb gent mestissa que una on tan sols hi passegi gent de la raça blanca.
Quan Haider diu que hi ha massa immigrants, no és racista, diu la veritat.
Em mereix més respecte un assassí d’ETA que un delinqüent comú, ja que l’etarra mata per conviccions nobles, no per diners.

Si hagués estat diputat hauria votat la llei d’estrangeria del PP.

Les onades migratòries són un pla per descatalanitzar Catalunya.
La solució per l’atur és expulsar els immigrants que ens roben el treball. 

Jo no sóc racista ni xenòfob.



La font d'aquestes sorprenents afirmacions és el llibre Què pensa Heribert Barrera? (Barcelona, Proa, 2001).

La història que relaciona Barrera amb el III Reich sembla quelcom més que una pura invenció, doncs.

En el funeral de Barrera, totes les manifestacions dels polítics catalanistes van ser elogioses, el Parlament de Catalunya hi va participar: fou ni més ni menys que un funeral institucional.

http://www.elperiodico.com/es/noticias/politica/jordi-pujol-barrera-fue-defensor-dignidad-catalunya-1132518

http://www.elperiodico.com/es/noticias/politica/puente-erc-republica-transicion-1132500

http://www.elperiodico.com/es/noticias/politica/trias-anuncia-que-bcn-dedicara-una-calle-heribert-barrera-1132503

http://www.elperiodico.com/es/noticias/politica/artur-mas-para-heribert-barrera-libertad-catalunya-iba-mano-justicia-social-1132508

http://www.elperiodico.com/es/noticias/politica/parlament-acogera-este-lunes-funeral-heribert-barrera-1132505

http://elpais.com/elpais/2011/08/29/actualidad/1314605828_850215.html

http://www.lavanguardia.com/politica/20110829/54208083181/la-clase-politica-catalana-despide-a-heribert-barrera.html

Així doncs, el nazisme només resulta escandalós quan l'oligarquia local decideix que ho sigui. L'any 1996, a Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) em van dir que jo, com a funcionari de presons, no podia defensar públicament els drets humans dels presos perquè "no era la persona adequada", atès que havia tingut amistat amb un nacionalsocialista català ben conegut: en Ramon Bau i Fradera. Curiós, oi?

I pel meu compromís en el respecte a la legalitat dins el sistema penitenciari de Catalunya, que era la meva feina, he hagut de passar un veritable calvari des del moment en què vaig ser identificat com un perill. Un perill, per a què? Per ser "nazi"? No! Els "nazis", com hem vist a Ucraïna, tindran sempre garantida la benvinguda si treballen al servei de les oligarquies i les màfies político-sindicals, però un funcionari de presons compromés amb la legalitat, la democràcia i els drets humans dels reclusos és quelcom intolerable, un desafiament, una "bomba"... Millor abans tota una central de carcellers d'extrema dreta que no pas això, oi, senyors fariseus de Catalunya? Ep! Confirma aquesta trista realitat la Universitat de Barcelona després d'anys denunciant-la l'autor de la present entrada de bloc. Tornarem al tema de la nostrada ultradreta institucional, aquella que llueix les quatre barres de l'escut de la Generalitat i opera amb total impunitat sota la complaent tolerància de TV3, la premsa patriòtica i les autoritats polítiques "democràtiques". Extrema dreta que "no existeix" o, més ben dit, que "tapen" de forma adient els professionals encarregats d'imatge del país perquè no convé esbombar-ne les veritats molestes.

Una altra qüestió és la de Josep Anglada, l'únic català que gaudia, davant l'Heribert Barrera, de l'autoritat moral suficient per a retre l'homenatge esmentat.

Per la meva banda, en els propers mesos em dedicaré a analitzar a fons el que podem anomenar "la doctrina racial" del nacionalisme català. Respondré amb extensió a les ximpleries documentades pel següent bloc:

http://glamboy69.wordpress.com/2009/07/28/llista-negra-heribert-barrera-i-el-catalanisme-nazi/

La imbecilitat de determinats "catalanistes" només és comparable amb llur covardia estructural.

Que es vagin preparant els repugnants hipòcrites de TV3: farem aquí un bon repàs a la DOCTRINA RACIAL del catalanisme i les delicatessen xenòfobes, supremacistes, imperialistes i colonialistes de l' ESTAT D'ISRAEL, model ideològic del pujolisme vigent.

Au, que mengin merda a TV3!  Aquests venuts fills de la grandíssima putarra.

Jaume Farrerons
La Marca Hispànica
20 de juny de 2014











HOMENATGE DE JOSEP ANGLADA A HERIBERT BARRERA

http://www.vozbcn.com/2011/08/29/83904/anglada-rinde-homenaje-barrera/

Lunes, 29 de agosto de 2011 | 13:58

Cataluña

Anglada rinde homenaje a Barrera

El líder xenófobo le considera “un gran patriota y un gran identitario catalán, defensor de las libertades y una persona que es un ejemplo a seguir”.
 
El líder de la xenófoba Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha visitado este lunes la capilla ardiente del ex presidente de ERC y del Parlamento autonómico de Cataluña, Heribert Barrera, instalada en la Cámara autonómica, para rendirle homenaje público.
Anglada, acompañado por varios dirigentes de su partido, ha destacado la figura de Barrera -fallecido el pasado sábado a los 94 años de edad- como “un gran patriota y un gran identitario catalán, defensor de las libertades y una persona que es un ejemplo a seguir”, en referencia a sus incontables declaraciones xenófobas.
“Con sus manifestaciones, ha abierto los ojos a muchos catalanes. [...] Ya me gustaría tener políticos honestos y honrados como el señor Heribert Barrera. Coincidíamos que era una persona identitaria, como Josep Anglada y Plataforma per Catalunya, en el tema de inmigración. Él había manifestado que la afluencia de tantos inmigrantes era malo para Cataluña“, ha señalado a los medios.

 

3 comentaris:

ACCV ha dit...

En relació amb l'entrada d'en Jaume Farrerons, també vaig tenir una experiència de corrupció no amb Convèrgència Democràtica de Catalunya (CDC) però sí amb una empresa vinculada d'alguna manera a aquest partit i amb el sindicat groc Unión General de Trabajadores (UGT).

Per aquelles mateixes dates, entre 1995 i 1998 --Convergència i Unió (CiU) i Jordi Pujol manaven a la Generalitat--, vaig treballar per a Femarec, una entitat que era un CET (Centre Especial de Treball) i que, com a tal, donava feina a persones en alt risc d'exclusió, principalment discapacitats. Aquest CET es dedicava especialment, entre d'altres tasques, a impartir cursos de formació ocupacional i de formació continuada (FORCEM) en matèries de l'àmbit sociosanitari, per la qual cosa rebia subvencions del Fons Social Europeu.

Doncs bé, aquest CET ens obligava els treballadors a signar fulls de control d'assistència a cursos que mai no havíem fet. Sospitós, no? Qui no em dirà ara que, d'aquesta manera, el "clan familiar" que dirigia aquest CET es ficava a la butxaca les subvencions destinades a aquests cursos "fantasmes". Això explicaria amb escreix el fet que aquest "clan familiar" fes molts viatges, tingués pisos de bon "standing", mengés a restaurants de luxe, etcètera, etcètera.

Vaig presentar dues declaracions-denúncies a la Generalitat i una a Comisiones Obreras(CC. OO.), encara que ja sabia que aquest era un altre sindicat groc i que, per tant, no era un rival d'UGT; però sembla que no van prosperar i que l'esmentat CET se'n va sortir, i avui dia encara continua funcionant. Quina conxorxa de corrupció hi devia haver per a aquesta impunitat...! Així i tot, per aquell mateix any va sortir a la lum el cas Ignasi Farreres, que era conseller de Treball de la Generalitat i que, per cert, va inaugurar un dels locals d'aquest mateix CET i on vaig treballar el primer any.

Certament, és curiós el que passa amb CiU, CDC i els sindicats grocs...

ENSPO ha dit...

Als consells executius dels sindicats verticals (del règim oligàrquic) es cobren "sobresous" de diner negre que surten de les defraudacions (desviacions de les subvencions europees pagades per Alemanya) que vostè descriu en referencia concreta als cursos de formació. Sé això per testimoni directe d'un sindicalista. No en puc dir el nom però la meva certesa al respecte és total.

ACCV ha dit...

Què fort...

No debades, l'esmentada empresa a la qual vaig treballar mantenia, com he dit al meu primer comentari, relacions amb el partit CiU i el sindicat groc UGT. Jo mateix els vaig portar-ne alguns encàrrecs. I si no recordo malament, més d'una vegada la UGT ha estat acusada d'irregularitats en la gestió dels cursos de formació. No cal parlar de la corrupció de CiU, la seu del qual està embargada des de l'estiu del any passat.

He trobat la següent informació a diversos llocs d'Internet (fòrums, portals...) i que en donaria un altre testimoni (la data d'aquesta informació és el novembre del 2012):

"El Gobierno Autónomo Catalán está a un paso de la bancarrota, según un informe del Banco de España. Dos billones y medio de pesetas (casi 17.000 millones de dólares USA) es la deuda pendiente tras veinte años de "virreinato" del Padrino Jordi Pujol Soley. Dinero para corromper a la sociedad catalana con subvenciones generosas y publicidad interesada. Una de las últimas "perlas" del gran patriota Jordi Pujol Soley ha sido adjudicar a FEMAREC (presidida por el mismísimo Padrino) una sospechosa subvención de 206 millones de pesetas (denuncia del periódico "El Triangle")".

He demanat al diari "El Triangle" que em confirmi aquesta informació , per tal de contrastar-la. En qualsevol cas no m'estranyaria gens ni mica el que diu, atesa la meva pròpia experiència i el que vostè mateix comenta. A propòsit, suposo que el sindicalista del qual ha aportat el testimoni ho podria confirmar igualment.

En definitiva, tot això, repeteixo, és molt fort: poca transparència i molta activitat paramafiosa, perquè es suposa que vivim dins un règim "democràtic" regit per un Estat "de dret".

Jordi Pujol devia ser el president honorífic de Femarec, perquè en realitat la presidència, quan jo hi treballava, era ocupada per la germana gran de les tres d'una família, les quals la dirigien en grau diferent.

Com a afegiment, encara que no tingui res a veure amb tot això, hi havia també un germà, però n'era només l'informàtic i coses per l'estil; un o dos cosins i els respectius marits de les tres germanes, tots els quals gairebé no hi pintaven res si no era per a controlar-nos quan no hi havia ningú altre per fer aquesta feina. S'ha de tenir en compte, respecte a això, que com que la majoria dels empleats eren disminuïts psíquics i deficients mentals, el "clan familiar" que dirigia l'empresa-CET devia pensar que els que no teníem aquest tipus de minusvalia érem uns subnormals o poc menys. Per altra banda, no cal aclarir que aquesta empresa-CET era ginecocràtica: pràcticament tots els càrrecs i llocs de responsabilitat havien de ser ocupats, per força, per dones (Zapatero ni era tan sols conegut, encara). També, per cert, hi havia la mare; però aquesta només s'hi passejava de tant en tant, bastó a la mà, a pendre cafè no amb ensaïmada, sinó amb un semblant orgullós com si estigués dient: "Uiii...!, què ràpid que han après a treure profit de la vida les meves filletes, i això que els havia dit "no us caséssiu pas, noietes"...".

Una última cosa, també com a "anècdota": pel que he sentit, no pocs empleats que tenien minusvalia però no de tipus psíquic o mental van haver de marxar d'aquella empresa-CET perquè, com he dit, els tractaven com a deficients mentals o poc menys. Potser tot això, juntament amb el fet que vaig presentar la meva declaració-denúncia (esmentada al meu primer comentari), sigui la raó per la qual des d'aleshores Femarec només contracta gent amb minusvalia psíquica o mental per a les feines no qualificades... La conclusió ve sola.