dimarts, de setembre 23, 2014

Maria Osuna liquida la PxC a Salt


Maria Osuna, ex regidora de la PxC a Salt.
 
 
 
 
 
 



Anglada: “l’actual PxC és avui un negoci familiar, antidemocràtic, ultradretà i anticatalà”.

Osuna: “Seguiré  lluitant pels valors i principis amb què m’he identificat sempre en defensa del poble treballador de Salt”.

Amb un discurs emotiu i ferm, la ja exregidora de Plataforma per Catalunya (PxC), Maria Osuna, ha passat a formar part del grup de no adscrits com a regidora de l’Ajuntament de Salt. Així dons, la PxC es queda sense representació en el consistori.   

Osuna ha començat el seu discurs assenyalant que “seguirà  lluitant pels valors i principis amb què l’han identificat sempre en defensa del poble treballador de Salt”. “El tracte infame donat pels actuals usurpadors al fundador i únic president legítim del partit, Josep Anglada, ha estat un dels motius principals que m’han fet adoptar aquesta decisió”, ha afegit. Osuna també ha estat molt contundent amb el comportament de les Joventuts Identitàries del partit “no puc compartir cap projecte amb elements vinculats a Alba Daurada, és a dir, a una trama violenta i delictiva que diversos dirigents empresonats a Grècia”.

Anglada, que ha estat present en el ple de Salt per donar recolzament a Osuna, ha manifestat que “és un fet evident que cada vegada són més les persones que abandonen la PxC de Roberto Hernando en adonar-se que l’han convertida en un negoci familiar, antidemocràtic i anticatalà”, tot concloent que “un cop més la banda d’impostors d’extrema dreta comandat per l’Hernando i els seus sequaços ha perdut una altra batalla”.

Corrent Intern de Refundació Democràtica de PxC
Plataforma Democràtica per Catalunya (PDxC) 
Salt, 22 de setembre de 2014