divendres, de setembre 05, 2014

La última concejal de PxC en Salt concede su apoyo a Josep Anglada





Plataforma per Catalunya (PxC) s’ha quedat sense regidor a Salt (Gironès) després que María Osuna, l’única regidora que li quedava en aquesta localitat, hagi decidit abandonar el grup municipal i PXC per passar-se al nou partit de Josep Anglada.

La nova formació impulsada per l’expresident de PxC, Josep Anglada, ha explicat que Osuna "s'integrarà al grup de no adscrits el proper 22 de setembre", tot assenyalant que “seguirà  lluitant pels valors i principis amb què s’ha identificat sempre en defensa del poble treballador de Salt”.

Segons el partit d’Anglada la marxa d’Osuna respon “al tracte infame donat pels actuals usurpadors al fundador i únic president legítim del partit Josep Anglada, a la manera de funcionar com un clan familiar l’actual Plataforma i a la vinculació de les Joventuts Identitàries amb Alba Daurada”.

Anglada ha manifestat que “la banda d’impostors d’extrema dreta hauria de tenir clar, a hores d’ara, que ha perdut ja la batalla pel control d’aquest projecte polític” i ha afegit que “cada vegada són més els militants i regidors de PxC que un cop assabentats de la veritat de tot el que ha passat abandonen el vaixell comandat per l’Hernando i els seus sequaços”.


Fuente: http://politica.e-noticies.cat/plataforma-es-queda-sense-regidor-a-salt-87973.html