dimarts, de setembre 30, 2014

E-notícies: el fiasco de Plataforma

Roberto Hernando fent el ridícul un altre cop.










SÓLO UNA VEINTENA DE PERSONAS CONTRA PUJOL

La formación ultra Plataforma per Catalunya (PxC) sólo consiguió reunir poco más de una veintena de personas en una protesta que convocó el pasado viernes ante el Parlament, coincidiendo con la comparecencia de Jordi Pujol.

El pasado 17 de septiembre PxC lanzó la convocatoria de la concentración contra Pujol, al que, en los folletos, definían como "el rostro del verdadero expolio de Catalunya". "Después de 24 años de estafa continuada, el capo del clan comparecerá en el Parlament. Ven a recibirlo como se merece ", añadía.

A pesar de que durante casi diez días animaron a los ciudadanos a protestar ante el Parlament, sólo una veintena de personas se concentraron contra Pujol. Los que fueron, por cierto, llevaban una pancarta con la bandera española y la senyera y la inscripción "Pujol y la casta nos roba".

Font: http://confidencial.e-noticies.es/el-fiasco-de-plataforma--88657.html#ini_comen



L'explosiu carisma polític de Roberto Hernando, per no parlar de la seva brillant intel·ligència, reconeguda arreu del món (per tothom qui tingui el títol... d'analfabet funcional), van quedant en evidència.

Què fou d'aquell partit que, sota la presidència de Josep Anglada i Rius, obtingué 75.000 vots i 67 regidors sols a la nostra comunitat autònoma i que poc li va faltar per irrompre al Parlament? Era la Plataforma per Catalunya, la PxC, sí, una formació on únicament es feia, diuen per excusar-se els incompetents actuals, el que manava l'Anglada. Potser hi havia algun motiu per això, oi? No es pot, emperò, sostenir que l'Anglada ho controlava tot però que els vots de la gent van aconseguir-se gràcies a l'equip (o sia, gràcies a Roberto Hernando), una clamorosa contradicció que frega el ridícul.

Posem les coses a lloc: els diners els va aportar en Ravello gràcies als seus contactes internacionals; els vots i els regidors els va aportar l'Anglada amb el seu perfil polític populista. I sols es pot considerar  "aportació exclusiva" del Consell Executiu al projecte plataformista la incompetent gestió jurídica i administrativa. Ara, amb la destitució il·legal del president i fundador, volen confondre la gent mitjançant narracions d'autolloança hernandista, però els fets canten, impostors! 

Comencen a restar clars els mèrits de cadascú, les habilitats polítiques del famós "equip" que mai no pintà una mona i que, per no saber, no sabria administrar ni una caixa de sabates. Breu, un grupet de fatxes insignificants que, sobretot, ignora quina va ser la força essencial de Plataforma per Catalunya: el catalanisme. Precisament, allò que Hernando ha devastat, bo i convertint la PxC en una sigla ultra espanyolista d'aquestes que aconsegueixen, en el millor dels casos, cinc mil vots a tota Espanya i mil a Catalunya.

El proper cap de setmana es consuma el desastre a Madrid amb la reducció de PxC a secció regional del Partido por la Libertad.

Plataforma per Catalunya-CIRD
Corrent Intern de Refundació Democràtica
Plataforma Democràtica per Catalunya
Barcelona, 30 de setembre de 2014