dimecres, de maig 14, 2014

Josep Ricart i desenes d'afiliats abandonen la PxC

Josep Ricart ha dit prou i se'n va.















Josep Ricart, ex regidor de la PxC a Taradell, no és el primer. Tampoc no en serà l'últim. Sense compartir ni de bon tros totes les actuacions de Josep Anglada, Ricart considera que la destitució del president ha estat il·legal i que, davant la gravetat de les acusacions, calia haver convocat un congrés on tothom pogués expressar-se i presentar-hi les corresponents proves documentals, úniques susceptibles de fonamentar una de les dues versions enfrontades dels fets.

Més o menys, el mateix que nosaltres anem dient, primer per canal intern, després de forma pública, des que va començar aquesta vergonyosa història del traicions, covardies i mentides interessades.

Tanmateix, resulta ja clar que el Consell Executiu actual de PxC no es pot permetre la més mínima dosi de transparència en la seva grollera gestió de l'assumpte, perquè, poca que fos la llum projectada sobre les dades objectives, es posaria en evidència la seva pròpia responsabilitat política (si no legal) en les irregularitats, il·legalitats i delictes comesos. Són molts els càrrecs municipals i diners que es juga aquí la trepa de Robert Hernando; no estan, doncs, disposats a perdre, de forma voluntària, el mam de la teta administrativa.

Amb Josep Ricart, altres dirigents i afiliats honestos abandonen a hores d'ara el partit, farts de les arbitrarietats i el caciquisme que han conduït la PxC a la ruina.

La patuelia riallera es vol vendre com "alternativa" al que ella mateixa ha provocat

Un desastre davant el qual la vella direcció corrupta no representa pas cap "alternativa de futur", segons pretén desvergonyidament l'Hernando, sinó la continuïtat per inèpcia fins a la ràpida consumació final. Atès que aquella n'és més aviat la causa de tot plegat encarnada amb noms i cognoms.

Aquests autèntics incompetents, defraudadors i mentiders no han estat, en efecte, capaços de donar ni una sola resposta a les  acusacions inequívoques, negre sobre blanc, pel que fa a cinc casos ben concrets plantejats aquí:
  • a/ la il·legalitat dels Estatuts actuals;
  • b/ la il·legalitat de la destitució del president;
  • c/ la palesa irregularitat en el nomenament ad hoc de la Junta de Disciplina;
  • d/ les falsedats vergonyoses vessades en els expedients d'expulsió de Josep Anglada i Marta Riera, així com tots els abusos comesos en llur tramitació i resolució.
  • e/ l'encobriment d'un delicte d'insolvència punible que afectaria vàries persones del Consell Executiu.
Són malifetes tan brutes, tan podrides, que inhabiliten a perpetuïtat per a l'acció política democràtica. Però la premsa els protegeix, l'"Ara", per exemple, els protegeix, TV3 els protegeix, fins i tot en Xavier Rius, que publicava el més petit rumor inconsistent sobre la PxC, ha decicit obeir les ordres superiors que manen silenciar aquestes evidències aclaparadores, les quals vulneren el guió de la pel·lícula dictat pels poders oligàrquics locals. Ara no toca. Oi?

Hernando, el cap de la banda.
De tot plegat, és clar, no en diu tampoc res el Sr. Robert Hernando, car no hi té res a dir. Millor aprofitar la conxorxa mediàtica que esbombar al capdavall la flaire pudenta de totes les vileses, impostures i manipulacions perpetrades fins al moment. Hernando sap que ha mentit conscientment per a tapar la merda i poder conservar així amb ansietat patètica les poques "cosetes" que aconseguí a la vida en els bons temps de la PxC; totes, emperò, gràcies a Josep Anglada. Estem davant d'una història miserable de deshonor, falsedat, traïció i baixos interessos materials.

El destí de la Plataforma per Catalunya no pot ser ja un altre que la seva desaparició.

Felicitats, Hernando, pel favor que li has fet al sistema oligàrquic destruint la darrera esperança dels treballadors de Catalunya! Segur que a TV3, al lloc de Xavier Rius i a d'altres agències del poder local sabran agrair-te els teus valuosos "serveis"!

Traïdor!

Jaume Farrerons
Plataforma per Catalunya
Corrent Intern de Refundació Democràtica
15 de maig de 2014