dimecres, de maig 21, 2014

Anglada podria recuperar en breu la presidència de PxC



BATALLA JUDICIAL A PLATAFORMA

El Jutjat de Primera Instància número 2 de Vic decidirà el proper 26 de maig sobre les mesures cautelars que podrien retornar Josep Anglada a la presidència de Plataforma per Catalunya (PxC). Així, segons un comunicat del mateix Anglada, es decidirà “la suspensió de les actuacions del Consell Executiu de PxC que, el passat 8 de febrer, provocà la destitució i, finalment, l’expulsió” del llavors president del partit. 

El 12 de maig els advocats d’Anglada van presentar “una ampliació de la demanda que inclou la revelació de noves il·legalitats relatives a la conxorxa d’extrema dreta anticatalanista dirigida per Robert Hernando”, s’explica a la nota. 

Però les denúncies d’Anglada no conclouen aquí. “En via criminal hauran de resoldre’s també, entre d’altres presumptes delictes, les apropiacions dels comptes de correu, twitter i facebook de Josep Anglada i de Marta Riera”, afegeixi. 

Anglada, al seu compte de facebook personal, assegura que “confio que els tribunals actuaran amb justícia, tot anul·lant i castigant, si calgués amb penes de presó, aquests abusos intolerables d’aquests traïdors”, en referència a Robert Hernando i d’altres dirigents de PxC.


Font: http://politica.e-noticies.cat/batalla-judicial-a-plataforma--85523.html

NOTA DE PREMSA

ANGLADA PODRIA RECUPERAR LA PRESIDÈNCIA DE PxC

Les mesures cautelars de restitució seran vistes el proper 26 de maig

El Jutjat de Primera Instància núm. 2 de Vic decidirà en breu la suspensió de les actuacions del Consell Executiu de PxC que, el passat 8 de febrer, provocà la destitució i, finalment, l’expulsió del president Josep Anglada i Rius. Ja el 12 de maig els advocats d’Anglada presentaren una ampliació de la demanda que inclou la revelació de noves il·legalitats relatives a la conxorxa d’extrema dreta anticatalanista dirigida per Robert Hernando.  Però les denúncies d’Anglada no conclouen aquí, perquè en via criminal hauran de resoldre’s també, entre d’altres presumptes delictes, les apropiacions dels comptes de correu, twitter i facebook de Josep Anglada i Marta Riera;  amb això els usurpadors pretenien “tapar la boca” de la víctima i després engegar una “negociació” a fi i efecte d’encobrir, davant l’opinió pública, un llarg seguit d’irregularitats comeses pel mateix Consell Executiu des de l’any 2007. El fundador de Plataforma per Catalunya ha manifestat la seva absoluta confiança en què els tribunals actuaran amb justícia, tot anul·lant i castigant, si calgués amb penes de presó, aquests abusos intolerables.

D’altra banda, el 13 de maig es presentaren a Vic davant notari les directrius polítiques que marcaran el nou rumb de Plataforma per Catalunya un cop els malfactors que la mantenen actualment “segrestada” hagin estat cessats de llurs càrrecs i expulsats de l’organització.

Plataforma per Catalunya
Corrent Intern de Refundació Democràtica

Vic, 21 de maig de 2014