dissabte, de maig 24, 2014

Hernando vol prohibir la presència de periodistes en la sala de vistes


Anglada i Judes Iscariot es veuran aviat cara a cara.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ROBERT HERNANDO INTENTA ARA DEFUGIR LA LLUM

SUPLICA AJORNAR LA DECLARACIÓ O ALMENYS QUE LA PREMSA NO HI PUGUI ASSISTIR

Els encausats, actuals dirigents il·legals de Plataforma per Catalunya, han manifestat repetides vegades que el jutge vigatà és incompetent. També somiquegen que no han pogut llegir-se la darrera ampliació de la demanda d’Anglada i que, en tot cas, l’acte hauria de celebrar-se a porta tancada. Unes pretensions força sorprenents si tenim en compte de quina manera han utilitzat els mitjans de comunicació per a calumniar públicament el demandant. En les darreres setmanes, Robert Hernando i els seus han vist, emperò, com fracassaven totes llurs actuacions judicials i administratives, una rere altra, per manca de fonament. Especialment dura ha sigut la desfeta de Juan Carlos Fuentes a l’Ajuntament de Vic en intentar, en va, apropiar-se del Grup Municipal de la PxC. Els ultradretanistes d’Hernando son conscients que en les darreres hores es decidirà el destí de la seva operació d’usurpació del partit. Però la cosa no pinta gaire bé. De moment, en una providència datada el 23 de maig, el jutjat de primera instancia núm. 2 desestima la petició d’ajornament de la vista del 26 de maig, en la qual es determinarà cautelarment la legalitat de la destitució i expulsió del president Josep Anglada i de la secretària i regidora Marta Riera. Pel que fa a la pretensió d’expulsar de la sala els periodistes, el jutge José Luis Gómez Arbona estableix que “se decidirá en el mismo día de la vista”. Els professionals que han cregut en la relativa honestedat dels revoltats tenen, en aquesta petició d’opacitat, un indici que suggereix fins a quin punt els enganys i les intoxicacions han estat la permanent pauta de conducta de Robert Hernando davant la premsa. Segons Josep Anglada: “tota l’estratègia d’aquests traïdors ha estat impedir la transparència de llurs actuacions, doncs qualsevol verificació objectiva dels fets, per petita que fos, palesava que havien actuat com una autèntica màfia”. Resta pendent la qüestió de la incompetència del jutge, que aquest acordarà en resolució a part i que segurament serà també rebutjada.

Plataforma per Catalunya
Corrent Intern de Refundació Democràtica

Vic, 24 de maig de 2014

http://www.mediterraneodigital.com/sociedad-y-tiempo-libre/ultimas-noticias-sociedad-y-tiempo-libre/anglada-podria-volver-a-ser-el-presidente-de-pxc-tengo-ganas-de-ver-a-los-traidores-en-el-juzgado-de-vic.html

anglada-bandera

Publicado el Sábado, 24 Mayo 2014 12:00        

¡Anglada podría volver a ser el presidente de PxC!: 'Tengo ganas de ver a los traidores en el Juzgado de Vic' 

¿Se imaginan que Josep Anglada recuperara la presidencia de Plataforma per Catalunya? El Juzgado de Primera Instancia número 2 de Vic decidirá, el próximo 26 de mayo, sobre las medidas cautelares que podrían devolver, a todos los efectos, el mando del partido a su dirigente fundador. Un terremoto mediático que liquidaría a toda la dirección actual.
Así, según un comunicado difundido por el mismo Anglada, en la vista se decidirá "la suspensión de las actuaciones del Consejo Ejecutivo de PxC que, el pasado 8 de febrero, provocó la destitución y, finalmente, la expulsión" del entonces presidente de la formación.
El 12 de mayo los abogados de Anglada presentaron "una ampliación de la demanda que incluye la revelación de nuevas ilegalidades relativas a la confabulación de extrema derecha anticatalanista dirigida por Robert Hernando", explica en la nota de prensa.
Pero las denuncias del político catalán no concluyen aquí. "En vía criminal deberán resolverse también, entre otros presuntos delitos, las apropiaciones de las cuentas de correo, Twitter y Facebook del propio Josep Anglada y de la concejal Marta Riera".
El expresidente de Plataforma per Catalunya, en su nuevo perfil oficial en las redes sociales, aseguraba que "confío en que los tribunales actuarán con justicia, anulando y castigando, si fuera necesario con penas de prisión, estos abusos intolerables de estos traidores", en referencia directa a Robert Hernando y a los nuevos dirigentes "ilegítimos" de PxC.
"@MediterraneoDGT Tengo ganas de ver a las tres marías: Robert Hernando, Daniel Ordóñez y Simó, este lunes en el juzgado de Vic", tuiteaba un desafiante Anglada directamente a la cuenta oficial de Mediterráneo Digital. El próximo capítulo, en los Tribunales.