dimarts, d’abril 28, 2015

Xarxa Penedès: Robert Hernando, regidor de PxC d’Igualada, imputat per intent d’homicidi contra Josep Anglada


Robert Hernando, imputado por tentativa de homicidio. A pesar de la evidencia, problemas de inepcia le impiden al secretario general de PxC la comprensión de la resolución judicial.
IGUALADA | REDACCIÓ.
Robert Hernando ha de declarar aquest dijous 15 amb dos membres més de PxC per intent d’homicidi. Volien apartar Josep Anglada de les eleccions municipals provocant un accident de cotxe.
El regidor de Plataforma per Catalunya (PxC) d’Igualada i secretari general d’aquesta formació xenòfoba, Robert Hernando, haurà de declarar aquest dijous 15 de gener al jutjat de Vic. Segons explica el portal Nació Digital, ho farà juntament amb dos membres més de PxC:  Joan Carles Fuentes, regidor i actual portaveu de PxC a l’Ajuntament de Vic, i Ignasi Mulleras, portaveu de PxC a l’Ajuntament d’Olot.
Tots tres estan imputats en la querella per temptativa d’homicidi i de danys i lesions contra Josep Anglada. Segons el diari digital, els tres membres de PxC haurien intentat provocar un accident de trànsit, per tal d’apartar la presumpta víctima, Josep Anglada, de les properes eleccions municipals.
Segons recull Nació Digital, dos membres de PxC havien de portar a sopar L’exlíder de PxC, Josep Anglada, a un restaurant el dijous 13 de novembre i l’havien d’emborratxar. Aleshores, quan Anglada agafés el cotxe, un conductor de camió amb el que estaven conxorxats l’havia de fer sortir de la carretera. El pla preveia que, quan arribessin els Mossos d’Esquadra a lloc de l’accident, trobessin que Anglada superava la taxa d’alcohol permesa i l’inhabilitessin. D’aquesta manera, no es podria presentar a les properes eleccions del mes de maig.
La trama es va destapar quan dues de les persones que hi volien implicar van anar a explicar-ho a Josep Anglada. A més, la gravació de converses entre els acusats sustenta l’acusació.
Hernando, segons l’acusació, hauria participat de la conxorxa per intentar neutralitzar el fundador del partit, amb qui manté molt males relacions.
Els tres acusats neguen els fets i asseguren que són fruit de “la capacitat inventiva d’Anglada, de ciència ficció”.
Font: http://xarxapenedes.cat/robert-hernando-regidor-de-pxc-digualada-imputat-per-intent-homicidi-josep-anglada/

Altres notícies sobre la imputació de Robert Hernando:

http://www.lavanguardia.com/politica/20150113/54423314527/imputada-la-cupula-de-pxc-por-un-supuesto-plan-para-atentar-contra-anglada.html

http://www.diaridegirona.cat/catalunya/2015/01/14/imputada-cupula-pxc-suposat-pla/705615.html

http://www.ara.cat/politica/PxC-dAnglada-conxorxa-novella-dallunyament_0_1292870954.html

http://www.elmundo.es/cataluna/2015/01/13/54b57fef268e3e68248b457c.html

http://www.alertadigital.com/2015/01/13/la-cupula-de-pxc-imputada-por-tentativa-de-homicidio-contra-el-fundador-del-partido/

http://eldia.es/agencias/7893506-QUERELLA-PxC-Imputada-cupula-PxC-supuesto-plan-atentar-exlíder

http://www.elconfidencial.com/ultima-hora-en-vivo/2015-01-13/imputada-la-cupula-de-pxc-por-un-supuesto-plan-para-atentar-contra-su-exlider_465763/

http://www.mediterraneodigital.com/identitarios/ultimas-noticias-identitarios/identitarios-2/imputada-por-tentativa-de-homicidio-la-direccion-de-plataforma-per-catalunya.html