dijous, d’abril 30, 2015

Contradiccions del catalanisme (2). Per què l'Estat d'Israel pot preservar la seva raça i altres pobles no?


Medalla commemorativa del pacte entre nacionalsocialisme i sionisme alemanys per a la reconstrucció de l'Estat d'Israel.












Aquesta era la pregunta que es feia l'Heribert Barrera, pregunta que nosaltres replantegem al bell mig d'un ambient pudent irrespirable d'hipòcrites, traïdors, mentiders i criminals:

http://farreronslamarcahispanica.blogspot.com.es/2014/06/contradiccions-del-catalanisme-1.html

El sionisme, com el mateix Barrera, dirigent d'Esquerra Republicana de Catalunya, és també d'esquerres, socialista i nacional. El sionisme alemany, un fet provat, va pactar amb el nacionalsocialisme, règim que engega el retorn dels jueus a Palestina.

http://nazismosionismo.blogspot.com.es/

http://nazismosionismo.blogspot.com.es/2012/03/capitulo-xxvii-rabino-wise-hitler-tiene.html



Els catalans, que el destí ha escollit per a la missió històrica de despertar els pobles d'Europa i el món; per a esvair el somni de la gran mentida que ens han inculcat les repugnants oligarquies financeres apàtrides, racistes, assessines de nacions.
NOSALTRES, HAVENT-HI PRESTAT JURAMENT EN EL CAMP DE L'HONOR, AFIRMEM:
Totes les manipulacions que condueixen fatalment a la nostra extinció nacional seran denunciades, combatudes i extirpades de soca-rel.
Ho farem dirigits per un moviment social que ha aixecat ja la flama de la veritat i que no es detindrà fins a complir aquest mandat.
Visca Catalunya!

Corrent Intern de Refundació Democràtica de PxC
La Marca Hispànica
24 de jun de 2014

DOCUMENTACIÓ ANEXA

On nasqué el sionisme i, en darrera instancia, l'Estat d'Israel?  
En quin moment el nacionalisme esdevingé racisme supremacista i genocida? 

Sols quan féu seva la idea messiànica judaica del "poble escollit", que el nazisme hereta de la cultura judeocristiana, pogué aquest moviment polític desembocar en "Auschwitz". 

La metafísica teològica occidental té els seus antecedens europeus remots a Plató (Nietzsche: "el cristianisme és un platonisme per al poble") i, ultra Europa i en temps més reculats encara, a l'antic Egipte dels faraons on els jueus aprengueren la doctrina del monoteisme i a l'antiga Pèrsia on feren seva la doctrina de la immortalitat.

Aquestes dades filosòfiques es poden detectar, de manera molt subtil, en el discurs d'Adolf Hitler. Però la força del nazisme, que la tingué, poua en el sentiment patriòtic, nacional i social alhora, del nacional-socialisme.

Hitler fou un genocida, sí, tanmateix no robà ni saquejà al seu poble alemany en benefici propi. Els nostres dirigents polítics són en canvi uns lladres i uns traïdors a la nació que sols cerquen enriquir-se, però són, a més, genocides d'altres pobles i, àdhuc, també del seu mateix poble.

Qui en vulgui treure les conclusions, escolti aquest missatge nacional-revolucionari.

Jaume Farrerons
La Marca Hispànica, 1 de maig del 2015


Escoltar els dos youtubes AL MATEIX TEMPS per a una major comprensió:





1 comentari:

Anònim ha dit...

Ravello tenía buena parte de razón, no entiendo por qué se le ha tratado con tanta mala leche.