dijous, de novembre 20, 2014

Text de la primera querella d'Anglada contra Fuentes i Hernando publicat pel periodista Xavier Rius

A la seva contra roda de premsa Fuentes no sols no va comptar amb la presència de la regidora Pilar Catalán (a la imatge), sinó amb cap altre dirigent de l'actual PxC.









http://xavier-rius.blogspot.com.es/2014/11/text-de-la-querella-de-josep-anglada.html

Notícies del Canal 9:

https://www.youtube.com/watch?v=EHTOt4e92eI

El Punt-Avui:

http://www.elpuntavui.cat/ma/article/2-societat/5-societat/796944-el-cas-de-lrintent-drhomicidi-a-josep-anglada-continua-cuejant.html?cca=1

Fuentes més sol que un mussol 
a la seva patètica roda de premsa.








  





El cas de l’intent d’homicidi a Josep Anglada continua cuejant

El cas de l
Albert Solà, Josep Anglada, Francesc Bueno i Jaume Farrerons, a la roda de premsa d’ahir
El cas de l’intent d’homicidi a Josep Anglada continua cuejant..
última actualització: 19-11-2014 (8:31)

Aquest dimarts, els dos implicats, l’ex líder de PxC Josep Anglada i el regidor i actual portaveu del partit, Joan Carles Fuentes van convocar rodes de premsa per llançar-se més acusacions.

Anglada, en l’acte fet a la sala Sert de l'Ajuntament de Vic, va acusar el seu excompany de partit d'haver organitzat un pla per emborratxar-lo en un sopar i que el seu cotxe fos embestit per un camió que conduiria un ciutadà romanès. Assegura que compta amb dues gravacions i missatges de whatsapp que demostrarien els fets.

Fuentes, per la seva banda, en l’acte davant els mitjans fet a la sala Coll i Bardolet del Sucre, va acusar Anglada i l'advocat Francesc Bueno d'haver-se inventat la història.

Com a novetat, Anglada va anunciar una nova querella al regidor de PxC a Olot, Ignacio Mulleras, que segons va dir, també estava al cas de la trama.

Nota de premsa de Josep Anglada

JOSEP ANGLADA ANUNCIA DUES QUERELLES CRIMINALS MÉS CONTRA JUAN CARLOS FUENTES I L’AMPLIACIÓ DE LA PRIMERA QUERELLA A IGNACIO MULLERAS

El fundador i president històric de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada i Rius, ha anunciat avui en roda de premsa l’ampliació al regidor de PxC a Olot Ignacio Mulleras Vincia de la querella per intent d’homicidi, qüestió respecte de la qual també existirien unes gravacions incriminatòries. Anglada ha posat també en coneixement públic que ja ha interposat una segona querella criminal contra Juan Carlos Fuentes per revelació de secrets fonamentada en la mateixa base documental. La revelació de secrets es farà extensiva, en una tercera querella, a tot el consell executiu actual de la PxC. Fuentes serà igualment querellat pel denúncia falsa, atès que en les gravacions reconeix que la denúncia presentada contra Anglada per haver-se suposadament emportat material del despatx municipal es va interposar sols amb la finalitat de perjudicar-lo.

Les peces de convicció de totes aquestes actuacions judicials són les següents: 1/ el testimoni d’Albert Solà i de Francesc Bueno; 2/ les gravacions telefòniques de les converses amb Fuentes i Roberto Hernando, secretari general de PxC; 3/ els missatges de whatsapp rebuts de Roberto Hernando; 4/ altres evidències com el pagament amb targeta de crèdit a un restaurant per part de Joan Carles Fuentes, entre d’altres. Anglada ha manifestat finalment que “mai m’hagués imaginat haver de convocar una roda de premsa perquè un company d’aquest consistori, i dic company, ja m’entenen, en aquest cas del regidor usurpador i portaveu del grup municipal de PxC, Juan Carlos Fuentes, volgués acabar amb la meva vida”.

Corrent Intern de Refundació Democràtica de PxC

Vic, 18 de novembre de 2014

Nota de premsa de PxC

Plataforma per Catalunya es querellarà contra José Anglada i contra l'advocat Francisco Bueno per calúmnies, injúries i denúncia falsa, cal recordar que Bueno és el mateix advocat que ja va intentar colar una companya d'advocada defensora falsa del periodista Xavier Rius Sant quan Anglada es va querellar contra ell per la publicació del llibre xenofòbia a Catalunya, tal i com va declarar públicament el propi escriptor.

PxC manifesta que tot el que diu el Sr. Anglada respon a una vulgar trampa possiblement articulada per ell i l'advocat Francesc Bueno traient de context converses d'un dinar desenfadat amb el Sr. Joan Carles Fuentes Linares gravades premeditadament amb la intenció d'enganyar a la justícia i a l'opinió pública i alguns missatges d'altres converses que res tenen a veure amb la novel·la negra inventada pel Sr. Anglada, l'advocat Bueno i d'una altra persona que es creu fill del rei Joan Carles.

Instem al Sr.Anglada a que deixi de fer el ridícul i que no cridi més l'atenció com un nen petit que digereixi que és un cadàver, però un cadàver polític al que qualsevol persona sensata no pot donar-li la més mínima credibilitat. Les seves ànsies d'aparèixer en els mitjans, el seu odi intern i la seva malvolença al projecte de la nova PxC són tan grans que qualsevol dia és capaç de dir que un membre del nostre partit va matar a Manolete.

La broma ha arribat a nivells esperpèntics i massa lluny, sense cap dubte es convertirà en una arma de doble tall per al Sr. Anglada i els seus peculiars amics, un altre problema més judicial que se li suma a tots els que ja té pendent amb la justícia que arriba tard però sempre arriba.