dimecres, de novembre 26, 2014

E-Notícies: Anglada denuncia Fuentes per tràfic d'armes

Josep Anglada amb Joan Mensa, president de PDxC.








L’expresident de Plataforma per Catalunya (PxC) i regidor a l’Ajuntament de Vic, Josep Anglada i Rius ha presentat aquest dilluns tres denúncies al jutjat de guàrdia local. Dues contra el regidor de PxC, Joan Carles Fuentes, i una contra la també regidora del mateix partit, Pilar Catalán.

Pel que fa a Fuentes, la primera denúncia es basa en una revelació de secrets, en afirmar que va fer públics a 9TV una sèrie de fets que vulneraven la intimitat d’Anglada i dels quals “només va poder tenir coneixement de manera fraudulenta”.

Anglada, a més, ha denunciat Fuentes per tinença, tràfic i dipòsit d'armes, municions o explosius. D’altra banda, la denúncia contra la regidora Catalán és per tràfic d’influències.

A la sortida del jutjat, Anglada ha manifestat que “sigui quina sigui la qualificació jurídica de la conxorxa, com què els fets quedaran provats per les gravacions, és evident que això  desacreditarà els actuals representants de PxC a l’Ajuntament de Vic”.

“Ningú no pot donar suport a persones capaces d’aquestes pautes de conducta, ni acceptar la veracitat de res del que hagin dit o diguin en el futur sobre mi, perquè llur odi, impostura i mala fe són públics i notoris”, ha afegit.

Finalment, l’expresident del partit ultra ha dit que Fuentes i Catalán són uns “impostors”, tot assenyalant que “la ciutadania, independentment dels tribunals, farà el seu càstig contra aquesta classe de gent”, ha sentenciat.


Font: http://politica.e-noticies.cat/anglada-acusa-ara-un-regidor-de-vic-de-trafic-darmes-90204.html