dimarts, de novembre 18, 2014

E-Notícies: Acusacions d'homicidi a Plataforma. Anglada acusa el secretari general de PxC i el portaveu municipal del partit 'ultra' a Vic


Una imatge de Josep Anglada

 


L’expresident i fundador de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha anunciat aquest dimarts l'ampliació de dues querelles criminals presentades anteriorment contra el secretari general de PxC, Roberto Hernando, i el portaveu municipal de PxC a Vic, Juan Carlos Fuentes.


Les accions penals van adreçades contra l’actual líder del partit ultra i el portaveu municipal a Vic per temptativa d’homicidi amb dol eventual i temptativa de danys i lesions. Anglada ha sol·licitat per a tots dos, com a mesura cautelar, una ordre d'allunyament urgent i immediata.

Els fets denunciats per Anglada són per la temptativa d'homicidi que suposadament haurien planificat els dos alts dirigents del partit ultra contra ell, a través d'una conxorxa que consistiria a provocar un accident de trànsit amb l'objectiu d'apartar l'exlíder de PxC de les pròximes eleccions municipals.

Anglada ha explicat que ja ha interposat una segona querella criminal contra Juan Carlos Fuentes “per revelació de secrets fonamentada en la mateixa base documental”, ha apuntat. 

La revelació de secrets es farà extensiva, en una tercera querella, a tot el consell executiu actual de la PxC. Fuentes serà igualment querellat “per denúncia falsa”, perquè en les gravacions reconeix que la denúncia presentada contra Anglada per haver-se suposadament emportat material del despatx municipal es va interposar amb la finalitat de perjudicar-lo, ha assegurat. L’exdirigent de Plataforma ha manifestat que “no hauria imaginat mai haver de convocar una roda de premsa perquè un company d’aquest consistori, i dic company, ja m’entenen, en aquest cas del regidor usurpador i portaveu del grup municipal de PxC, Juan Carlos Fuentes, volgués acabar amb la meva vida”.

Font: http://politica.e-noticies.cat/acusacions-dhomicidi-a-plataforma-90057.html