dilluns, de juny 01, 2015

NOTA DE PREMSA DE PXC (1-6-2015): "A tots aquells que han obert el cava abans d'hora, a tots aquells que ens han donat per morts i enterrats, aneu amb compte perquè qualsevol dia pot ser bo perquè us senti molt malament. El que riu últim, riu millor..." (SENSE COMENTARIS).

La PxC en l'època que rebé finançament sionista, del qual han viscut la majoria dels càrrecs del partit fins al desastre electoral del 2015.








Reproduïm literalment la vergonyosa nota de prensa del partit ultradretà espanyolista PxC, en la qual els seus actuals dirigents valoren el desastre electoral de l'organització (de 67 a 8 regidors). En breu hi publicarem rèplica:

Redacció | Barcelona.- El consell executiu de Plataforma per Catalunya vol agrair a tots els seus candidats, afiliats i simpatitzants la feina feta en aquestes passades eleccions municipals. Lluitant contra vent i marea, d'una banda contra la casta corrupta del sistema i les seves marques blanques com Ciudadanos i per l'altre contra la ultraesquerra radical que ha difamat sense parar amb mentides, injúries i calúmnies la imatge del nostre partit.
La por a qui diu la veritat ens ha fet guanyar-nos molts enemics i contra tots ells hem de seguir batallant sense treva. D'una banda el creixement de l'independentisme aborregat a la Catalunya interior i per l'altre el constant martelleig dels mitjans de comunicació amb les alternatives controlades pel sistema com Podemos o Ciudadanos ha fet molt difícil que el poble descarregués el vot en clau local i si en clau nacional. Una clau en la qual amb el veto sistemàtic dels mitjans de comunicació és molt complicat competir en aquest moment de tremend viratge a l'esquerra radical.
Però Plataforma per Catalunya no és solament un partit polític, és la defensa d'un moviment, el social-identitari, per tant tenir més o menys càrrecs electes no ha d'afectar en la nostra lluita. Sens dubte, vindran temps millors, partits europeus d'èxit com el FN han patit seriosos revessos electorals al llarg de la seva dilatada història i mai s'han rendit, mai han doblegat els genolls a terra i han aconseguit amb treball i molts anys de perseverança assaborir l'èxit.
Des de PxC seguirem lluitant, ara més que mai, fent una ferma autocrítica, aprenent dels errors i intentant enderrocar com més aviat tots aquells murs que s'interposin en el nostre camí. Molts militants i lluitadors de PxC han deixat de ser càrrecs electes, per una banda això ens impedeix defensar el nostre ideari dins de les institucions, però per l'altre ens permet fer-ho amb molta més llibertat i soltesa als carrers que és on ens sentim còmodes de veritat, colze amb colze amb el poble, tornarem a recollir aliments i menjar per gent de casa, seguirem denunciant als corruptes i als lladres i cridarem ben alt i fort que primer, avui, ahir i demà ha de ser la bona gent de casa.
També seguirem fins a recuperar l'últim cèntim del partit els processos judicials oberts contra l'expresident expulsat i que han minvat clarament la nostra capacitat econòmica a la passada campanya electoral.
Una de les nostres banderes  és la lluita contra els corruptes i així seguirà sent sempre.
Malgrat el mal resultat en nombre de regidors volem agrair la seva confiança a les gairebé 30.000 persones que van dipositar el seu vot amb les sigles de PxC i volem recordar també que hem obtingut un percentatge de vot total que ens donaria entrada al Parlament de Catalunya, més d'un 3% amb 78 candidatures presentades i 9 regidors als quals volem felicitar molt efusivament. 
Malgrat tot, l'èxit i la grandesa del nostre moviment no es mesura ni en vots, ni en regidors, ni en càrrecs electes, si així fos seríem un altre partit més de la casta que tant repudiem.
A tots aquells, que han obert el cava abans d'hora, a tots aquells que ens han donat per morts i enterrats, aneu amb compte perquè qualsevol dia pot ser bo perquè us senti molt malament. El que riu últim, riu millor...