dilluns, de maig 11, 2015

Vic: la trepa antifeixista impedeix una enganxada de cartells









https://www.youtube.com/watch?t=133&v=Hh9Qqcq6RcI

Fa poc aquesta gentussa et clavava un tret al clatell per "feixista".  Reivindicaven el nom de la banda d'assassins anomenada ETA. Però llur passat polític encara produeix més esgarrifances: 100 milions de morts sota el règim comunista, impune sols per la simple raó que les víctimes no eren jueves. La llista d'exterminats pels antifeixistes és inacabable, però no han demanant mai perdó.
 
Observeu-hi el tarannà fatxenda dels energúmens. Apareixen a la gravació cridant i amenaçant. Ara han impedit una enganxada de cartells a Vic. Demà agrediran un "feixista". Passat demà vindran a casa teva a detenir-te en qualitat d'enemic del poble i t'internaran a la txeca, on seràs torturat, i després al gulag, on hi romandràs, en el millor dels casos, esclavitzat fins a la mort.
 
Són aquests criminals els qui pretenen atorgar o retirar patents de moralitat, democràcia i drets humans! I com ho fan? Com ens tenen acostumats des de l'època de Lenin: burlant-se de tota ètica, vulnerant els drets humans i abolint la democràcia per a construir allò que ells mateixos anomenen la "dictadura del proletariat", o sia, un innoble orgasme de sang. 
 
Nosaltres, a PDxC, no recolzem cap de les candidatures afectades per aquestes actuacions totalitàries, però sí el dret de tothom a defensar les seves idees de manera pacífica. Els qui han violat les normes no han estat, emperò, els suposats feixistes, sinó, un cop més, els "humaníssims" antifeixistes al servei del terror.

Plataforma Democràtica per Catalunya (PDxC)
Vic, 12 de maig del 2015
 

3 comentaris:

ACCV ha dit...

Així va començar: la violència antifeixista va generar la violència feixista com a resposta, encara que, això sí, d'aquella la oligarquia se'n va "oblidar" mirant a un altre costat. De fet, els milions d'assassinats pels liberals i els marxistes durant i després de la Segona Guerra Mundial encara resten sense càstig. I, mentrestant, Hollywood aporta la seva quota de pel·lícules antifeixistes per a legitimar el crims de l'oligarquia.

Això s'assembla, cada cop més, a l'ambient de preguerra civil...

ENSPO ha dit...

Totalment d'acord amb el que dius.

Anònim ha dit...

Yo también estoy de acuerdo con lo que afirma, lo ha dejado bien claro, son mamporreros del antifascismo oficial a sueldo de la oligarquía político-financiera, analfabetos funcionales que ni siquiera saben lo que significa el término "fascista".