dimecres, d’agost 30, 2017

JOSEP ANGLADA DENUNCIAT UN ALTRE COP PER AGRESSIÓ

Anglada jove amb un retrat del general Franco.













INCORREGIBLE. Josep Anglada cada cop ho té més difícil per continuar en llibertat. Amb tres condemnes penals (una suspesa, més altres dues pendents de confirmació en segona instància) i a l'espera de dos nous judicis per incitació a l'odi (Reus i Torrejón de Ardoz), ha picat l'esquer d'una provocació independentista i ara es troba embolicat en un nou procés penal per haver agredit suposadament un regidor. La conseqüència d'aquesta cadena cadena de processos judicials pot ser no sols la inhabilitació i el final de la seva carrera política, sinó fins i tot l'ingrés a presó per una bona temporadeta. Només que es confirmi una de les condemnes recorregudes en segona instància, hauria de complir la suspesa sumada a la primera ja ferma. Això pot trigar encara un any. Tanmateix, tenint en compte l'evidència del que apareix a la gravació i el judici ràpid de què seran objecte els darrers fets, l'esmentada picabaralla amb els regidors separatistes podria anticipar l'ingrés encara que fos condemnat per uns pocs mesos de presó, sense que això impliqui que, tot plegat, les condemnes en la segona instància i en judicis posteriors no perllonguin l'empresonament fins a més de cinc anys. El futur de SOMI quant a organització política es presenta així força negre i ja són uns quants els seguidors d'Anglada que, albirant aquest fosc panorama, han decicit afiliar-se a altres partits anti-immigració amb més possibilitats.  

-------------------------------------------------------------------------------------------

L'AJUNTAMENT DE VIC I EL REGIDOR ARNAU MARTÍ DENUNCIARAN A JOSEP ANGLADA PER L'AGRESSIÓ CAP AQUEST DURANT EL MINUT DE SILENCI PELS ATEMPTATS. ANGLADA NEGA HAVER AGREDIT I JA HA DENUNCIAT A MARTÍ I AL REGIDOR D'ERC, JAUME COLOMER PER INJÚRIES I COACCIONS.

Xavier Rius Sant

L'Ajuntament de Vic ha anunciat aquesta tarda que denunciarà al regidor de Vic, Josep Anglada, de Plataforma Vigatana i Som Identitaris, per la presumpta agressió en el minut de silenci contra els atemptats de Barcelona i Cambrils al regidor de Vic per Tots (Iniciativa), Arnau Martí. La presumpta agressió la hauria fet aquest migdia sota l'Ajuntament, davant de tothom després que el regidor Jaume Colomer prengués a Anglada el cartell que aixecava amb les sigles del partit, el lema "Fora Jihadistes de Catalunya" i el símbol de "prohibit mesquites". Martí ha a pres a la dona d'Anglada un cartell similar i llavors Anglada hauria donat un cop de puny a Martí.

Anglada nega haver agredit a Arnau Martí, i ha presentat un denúncia per injúries i coaccions contra Martí i el regidor d'ERC, Jaume Colomer.

Personalment, després de veure els vídeos sobre els fets, no comparteixo la versió d'Anglada que no ha agredit a Martí, i que només havia intentat recuperar el cartell que li havia pres a la seva dona.
Anglada s'havia sortit fins ara be de totes les denúncies i querelles contra al seva persona,  però fa uns dies va ser condemnat a dos anys de presó i d'inhabilitabió per ser candidat a fitures eleccions pel jutjat de Vic i Manresa, pels tuits amenaçadors al fill -menor d'edat llavors- del peridista Josep Comajoan. La sentència encara no és ferma. Però crec que amb actituds com aquesta s'està arriscant a que se l'impedeixi presentar-se a les properes municipals, cosa que podria ser el final de la seva carrera política.








Font: http://xavier-rius.blogspot.com.es/2017/08/lajuntament-de-vic-i-el-regidor-arnau.html