diumenge, de gener 25, 2015

Roberto Hernando s'amaga com un covard en sortir del jutjat












Roberto Hernando, l'home que veia Anglada com un llast (Joan Serra dixit), s'amaga en sortir del jutjat, on ha anat a declarar en qualitat d'imputat per una suposada temptativa d'homicidi contra el mateix Josep Anglada. A Hernando, un cop conclosa la seva breu carrera de polític "honest" i "democràtic" davant la casta corrupta o l'integrisme islàmic, potser li quedarà encara l'opció d'afiliar-se a un grup terrorista antifeixista, per exemple ETA, o a Estat Islàmic, a la sina del qual, per ventura, seria rebut amb honors i proposat per a realitzar algun curset d'ensinistrament en l'ús d'armes, atemptats, etcètera. 
Un cop Hernando ha acabat de declarar, ha sortit del jutjat amb la caputxa posada tapant-se parcialment el rostre. I després de caminar uns metres pel carrer Doctor Junyent direcció al Sucre, ha canviat de direcció a pas molt ràpid en sentit contrari, fins el carrer de Sant Pere, i no ha respost a les meves preguntes i trucades telefòniques posteriors per conèixer la seva versió.
Tanmateix, Roberto ha afirmat que tot plegat és una pura invenció de Josep Anglada i Rius, el fundador i president històric de Plataforma per Catalunya (PxC) a qui aquest desconegut incompetent volgué robar el lideratge. La qüestió és si, amb les gravacions que el jutge ja ha pogut escoltar, haurà Hernando d'esbombar alguna nova mentida més creïble, una altra en la ja llarga llista d'impostures i falsedats que ha anat difonent als mitjans de comunicació des del 8 de febrer de 2014. En tot cas, un mèrit ningú no li negarà (i algú potser li recompensarà) a Hernando: ha destruït completament un partit que, sota la direcció d'Anglada, va arribar a obtenir 75.000 vots i 67 regidors. Gràcies, senyor Hernando!












Font: http://xavier-rius.blogspot.com.es/2015/01/el-secretari-general-de-pxc-robert.html

Ignacio Mulleras i Juan Carlos Fuentes intenten ensarronar Xavier Rius però el periodista descobreix immediatament la mentida: 
Si bé Fuentes i Mulleras em van dir que havien declarat en qualitat de "querellats", no d'imputats, en les actes judicials de les declaracions, a les que he tingut accés, posa que han declarat en qualitat d'imputats. Concretament Joan Carles Fuentes ho està per "fer un pla per provocar un accident de tràfic a Josep Anglada després d'haver estat induït a consumir alcohol, i fent que llavors se li tirés a sobre un camió, sense importar-li les lesions físiques que podria patir". Fuentes també està imputat per revelació de secrets després d'accedir als correus privats d'Anglada amb Marta Riera. Pel que fa al regidor d'Olot, Ignacio Mulleras, ho està -segons la documentació que he vist- per participar en aquest suposat pla per provocar un accident de trànsit a Anglada, "després d'un àpat en què persones de la seva confiança havien d'emborratxar-lo". 
L'engany, sempre l'engany... Aquesta gent no té remei. És evident que han manipulat els afiliats i els votants de PxC, així com l'opinió pública en general. El seu descrèdit polític sembla, a hores d'ara, irreversible. El futur de PxC resta en mans dels jutges. 
Jaume Farrerons
Figueres, 25 de gener de 2015