dissabte, de desembre 20, 2014

E-Notícies: "Imputat un regidor de Plataforma per presumpte tràfic d'armes, segons Anglada"



Els episodis de guerra bruta a la ultradretana Plataforma x Catalunya continuen després de l’enfrontament entre el que va ser el seu president, Josep Anglada, i el que és ara el seu successor, Robert Hernando.

La formació va anunciar fa tres dies de l’acceptació a tràmit la querella contra Anglada i la també regidora a Vic Marta Riera per presumpta apropiació indeguda i estafa. El jutge els ha citat a declarar a principis de març.

L’expresident, que ha impulsat un nou partit, ha assegurat per la seva banda que el també regidor a Vic, Joan Carles Fuentes, ha estat imputat pel jutjat d’instrucció número 3 de Vic (Barcelona).

Josep Anglada assegura que és per una suposada tinença, tràfic i dipòsit d'armes, municions o explosius tipificat en els articles 563 i següents del Codi Penal. La presumpta imputació seria conseqüència de la denúncia que va presentar el passat 24 de novembre.


Font: http://politica.e-noticies.cat/imputat-un-regidor-de-plataforma-per-presumpte-tenencia-darmes-segons-anglada-90867.html