dimecres, d’octubre 29, 2014

E-Notícies: Anglada treu pit

Reunió de la Mesa del Congrés Assembleari Extraordinari.











Anglada treu pit

Acusa el secretari general de ser "el responsable de la destrucció d'un projecte polític que havia aconseguit 75.000 vots i 67 regidors"
 
 
L’expresident de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha acusat el nou secretari general de la formació ultra, Robert Hernando, de la “destrucció d’un projecte polític que havia aconseguit 75.000 vots i 67 regidors”.

Anglada, que el passat 25 d’octubre va participar en la reunió del Consell Executiu de Plataforma Democràtica per Catalunya (PDxC), també s’ha referit a les accions judicials contra Hernando i d’altres dirigents de PxC. “Els usurpadors no podran dir que no han tingut l’oportunitat d’explicar i justificar davant els afiliats, amb proves a la mà, la campanya de difamació i linxament públic contra mi a la qual s’han lliurat amb el suport dels enemics polítics de Plataforma per Catalunya”, ha dit.

“Si no assisteixen al Congrés Extraordinari serà perquè tot era mentida i de fet cap jutge m’ha ni tan sols cridat a declarar per un cas de corrupció”, ha afegit.

Anglada ha considerat que “Robert Hernando és el responsable de la destrucció d’un projecte polític que havia aconseguit 75.000 vots i 67 regidors i que ara ha esdevingut un grupuscle d’extrema dreta sense cap mena de futur, suposo que algú li donarà al traïdor la seva recompensa”.