diumenge, d’octubre 26, 2014

CAP A L'ASSEMBLEA GENERAL DE PXC


 
 
 
ES CONSTITUEIX LA GESTORA PROVISIONAL PER A LA MESA DEL CONGRÉS ASSEMBLEARI EXTRAORDINARI DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

 
Les bases del partit reclamen que es presenti alguna prova de les acusacions contra el president Josep Anglada

 
Res no se sap dels suposats delictes societaris que van ser denunciats a la fiscalia el 8 de febrer de 2013 per Enrique de Diego i posteriorment, segons s’anuncià el 18 de març de 2014, per l’ultradretanista vinculat al madrileny “Partido por la Libertad” Roberto Hernando. El ministeri públic arxivà les actuacions fa un any i cap jutge ha cridat ni tan sols a declarar qui, en canvi, fou sotmès a un autèntic linxament periodístic i mediàtic: Josep Anglada i Rius. Ha passat molt de temps i el contingut de les acusacions ha anat variant en les declaracions a la premsa, però judicialment no s’ha produït cap acció per part dels tribunals.

Inquiets per aquesta escandalosa situació, els afiliats de PxC fa temps que coven un malestar creixent. El passat 28 de juny ja es van reunir a Barcelona a fi i efecte d’expressar el seu suport a Josep Anglada. El 25 d’octubre, en una nova reunió a la ciutat comtal, han reclamat un cop més la celebració d’un Congrés Assembleari Extraordinari on es presenti alguna prova documental dels fets. Tanmateix, fins ara no han rebut resposta dels actuals dirigents usurpadors, encastellats en llurs càrrecs il·legítims (tots foren nomenats per Anglada) i incapaços de satisfer les més bàsiques exigències estatutàries d’informació, contrastació d’arguments i lliure debat democràtic.

De forma provisional, s’ha constituït una Gestora per a la Mesa del Congrés formada per les següents persones: Jaume Farrerons, secretari d’Estudis i Programes de Plataforma per Catalunya, Belinda Rial, Vicenç Amat, Jordi Barba, Gemma Pastor i Jordi Alemany. Els afiliats de Plataforma per Catalunya que no accepten la irregular destitució i expulsió de Josep Anglada segueixen presentant els avals que els Estatuts exigeixen per a la celebració d’una l’Assemblea General. Josep Anglada i Rius té també interposades accions legals contra les dubtoses actuacions de Roberto Hernando i des de setembre prepara una querella criminal. El fundador de PxC fou convidat a la reunió referenciada i manifestà, emperò, la seva voluntat que “els problemes interns del partit es resolguin políticament” per tal de salvar de la imminent catàstrofe aquest projecte polític: “el que han dit Roberto Hernando i els seus sequaços és mentida i puc demostrar-ho si tenen valor de presentar-se davant de les bases afiliatives i acceptar un cara a cara on pugui defensar-me i refutar, punt per punt, totes les injúries i calúmnies que s’han esbombat públicament contra mi de manera gratuïta”.

Plataforma per Catalunya
Corrent Intern de Refundació Democràtica
Barcelona, 25 d’octubre de 2014
 
PLATAFORMA DEMOCRÀTICA PER CATALUNYA (PDxC) TÉ JA PERFILADES UNA DESENA DE CANDIDATURES PER A LES PROPERES MUNICIPALS

El 25 d’octubre es va reunir a Barcelona el Consell Executiu de PDxC presidit per Joan Mensa. Les resolucions adoptades han estat les següents: (1) Preparació de, si més no, una dotzena de candidatures municipals a tot Catalunya: 2/ Constitució del Comitè Electoral que haurà de coordinar la campanya; 3/ Presentació de la pàgina web del partit laplataforma.cat; 3/ Nomenament de Jordi Barba com a responsable de les Joventuts Identitàries de PDxC; 4/ Constitució de la Gestora de la Mesa del Congrés presidida per Jaume Farrerons. A l’acte fou convidat Josep Anglada, qui informà de les darreres novetats relatives a les accions judicials contra Robert Hernando i els seus sequaços. Aquestes actuacions, que inclouen una querella criminal, aniran acompanyades de l’enviament d’un burofax a Xavier Simó com a darrer intent de trobar una solució política a l’actual situació de divisió del partit: “els usurpadors no podran dir que no han tingut l’oportunitat d’explicar i justificar davant els afiliats, amb proves a la mà, la campanya de difamació i linxament públic contra mi a la qual s’han lliurat amb el suport dels enemics polítics de Plataforma per Catalunya. Si no assisteixen al Congrés Extraordinari serà perquè tot era mentida i de fet cap jutge m’ha ni tan sols cridat a declarar per un cas de corrupció”. Anglada afegí: “Robert Hernando és el responsable de la destrucció d’un projecte polític que havia aconseguit 75.000 vots i 67 regidors i que ara ha esdevingut un grupuscle d’extrema dreta sense cap mena de futur, suposo que algú li donarà al traïdor la seva recompensa”. Els assistents recolzaren les intervencions del fundador i únic president legítim de la PxC Josep Anglada i del president de PDxC Joan Mensa amb forts aplaudiments.
 
Plataforma Democràtica per Catalunya (PDxC)
Barcelona, 25 d’octubre de 2014


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tot plegat sembla una operacio encoverta dels madrilenys del sospitos "alerta digital" on el cni sembla prova d'arreplegar el descontet de la dreta espanyola per poder manipularla mes facilment.

ENSPO ha dit...

Quina raó tens!